Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rick

Rick van der Vlies

Locatie: Ammerstol
|
Actief sinds: 12-02-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 796 keer
|
KvK-nummer: 67938078 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Origithing Photography

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Rick van der Vlies, geboren in 1996 en gevestigd in de buurt van Rotterdam, is actief als advertising en editorial fotograaf. Door al op jonge leeftijd aan zijn carrière te bouwen wil Rick een frisse visie in de lifestyle en portret fotografie bieden.

Door middel van zijn camera vangt hij de energie en schoonheid van het leven. Hiervoor gebruikt een lichte, kleurrijke en gestileerde beeldstijl. Dit in combinatie met een team van professionals wil Rick een balans tussen schoonheid en realiteit neerzetten.

Op het HBO op de Fotovakschool heeft hij niet alleen geleerd te fotograferen maar om met de klant mee te gaan in het creatieve proces. Met de juiste communicatie en het beste team streeft hij naar de beste beelden.

Portfolio

Untitled-1.jpg

Lifestyle & Sport

Untitled-12.jpg

Portret

Untitled-13.jpg

Corporate

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Opstellen Online Portfolio
Beste freelancers,    Ik ben mijn online portfolio aan het vormgeven voor modellenbureaus gericht op fashion/comercial. Ik ben op zoek naar een fotograaf die me hierbij zou willen helpen.     Ik hoor het graag.
Mook 27-09-2017
Professionele Portretfotograaf Gezocht (Zakelijke Omgeving)
Beste freelancers,    Ik zoek een fotograaf die op oproepbasis een fotorapportage van een uur op locatie wil organiseren. Het gaat voornamelijk om foto's van personen in een zakelijke omgeving.    Deze foto's gaan gebruikt worden op de website van ons bedrijf waarna men kan doorklikken naar de testimonial van de betreffende…
Utrecht 15-07-2017

Vraag Rick direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden