Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rick

Rick van der Vlies

Locatie: Ammerstol
|
Actief sinds: 12-02-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 706 keer
|
KvK-nummer: 67938078 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Origithing Photography

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

ProfielHoofdkraan.
Mijn naam is Rick van der Vlies, geboren 1996, gevestigd in de buurt van Rotterdam.
Ik ben een advertising-, lifestyle- en portretfotograaf. Ik ben opgeleid op het HBO Fotovakschool te Rotterdam en DUPHO fotograaf.

Sinds jonge leeftijd ben ik al geïnteresseerd in de mooie kanten van het leven, alleen zijn de mooie momenten van een korte duur. Met mijn fotografie wil ik die momenten niet alleen vastleggen maar zelf creëren. Met een frisse, kleurrijke en energieke beeldstijl wil ik de dynamiek vastleggen die deze momenten bieden.

Door mijn opleiding ben ik niet alleen fotograaf. Naast videografie, ben ik in staat om met mijn klanten mee te denken tijdens het maken van een concept. Samen zoeken naar een passende beeldstijl en concept.

Tot snel!

Portfolio

Untitled-1.jpg

Portfolio

Untitled-12.jpg

Selectie vrij werk

Untitled-13.jpg

Corporate

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Opstellen Online Portfolio
Beste freelancers,    Ik ben mijn online portfolio aan het vormgeven voor modellenbureaus gericht op fashion/comercial. Ik ben op zoek naar een fotograaf die me hierbij zou willen helpen.     Ik hoor het graag.
Mook 27-09-2017
Professionele Portretfotograaf Gezocht (Zakelijke Omgeving)
Beste freelancers,    Ik zoek een fotograaf die op oproepbasis een fotorapportage van een uur op locatie wil organiseren. Het gaat voornamelijk om foto's van personen in een zakelijke omgeving.    Deze foto's gaan gebruikt worden op de website van ons bedrijf waarna men kan doorklikken naar de testimonial van de betreffende…
Utrecht 15-07-2017

Vraag Rick direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden