Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ricardo

Ricardo de Zoete

UI/UX Designer • Illustrator • Branding & More!

|
Locatie: Zoetermeer
|
Actief sinds: 14-03-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 317 keer
|
KvK-nummer: 27338325 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

RZDESIGN

Adresgegevens

Orientblauw 22
2718KH Zoetermeer

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Ricardo de Zoete en ik ben Freelance Grafisch Vormgever / Illustrator / Interface Ontwerper & Game Artist. Deze werkzaamheden voer ik met heel veel plezier uit. Branding is enorm belangrijk, want het zorgt voor een band met je klanten en trekt potentiële klanten aan. Alles dat met branding te maken heeft kan ik voor je maken. Het voordeel van alles onder één professioneel dak.

Ik verzorg diverse soorten grafische werkzaamheden. Denk daarbij aan:

• Illustratie
• Complete Huisstijl / Branding
• Website Ontwerp
• Interface Ontwerp
• Game Art / Design
• Logo
• Visitekaartjes
• Flyer
• Poster
• Brochure
• Productverpakking
• Foto-bewerking
• Drukwerk

Met name UX / User Interface is waar mijn specialiteit ligt. Het gebruiksvriendelijk en zo mooi mogelijk ontwerpen van bijvoorbeeld je website, app of game.

Los van deze lange lijst vaardigheden kan ik nog veel meer, maar wat ik precies voor je kan betekenen wordt vaak al snel duidelijk in een persoonlijk gesprek. Laten we dus vooral eens rond de, al dan niet virtuele, tafel en hopelijk kan ik je dan aansteken met mijn enthousiasme en kunnen we samen een geweldig eindproduct realiseren.

Wil je graag een volledig nieuwe huisstijl, een unieke trouwkaart, een game grafisch laten uitwerken of een andere grafische opdracht uit laten voeren? Neem contact met me op en dan komen we er samen ongetwijfeld uit.
Enkele aspecten en voordelen van mijn werkwijze:

• Het begint met de schets. Hiermee kunnen we voorafgaand aan het aangaan van een overeenkomst bepalen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
• "Feedback is key". Het is erg belangrijk dat je me zoveel mogelijk vertelt en je wensen duidelijk uit drukt zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen.
• Betalen doe je na oplevering.

Maken wij samen straks een punt van kwaliteit?

Portfolio

Showcase_Mockup_Transavia.jpg

Transavia - Huisstijl & Interface

Mijn rol in het design-traject van de rebranding van Transavia was als lead designer voor de interface kant en ondersteunende rol voor het doorontwikkelen van de nieuwe huisstijl in samenwerking met Studio Dumbar. © Mirabeau + Studio Dumbar
Showcase_Mockup_Takeaway.jpg

Thuisbezorgd.nl - Interface & Branding

Als lead designer op het redesign traject voor de nieuwe website van Takeaway.com, hier beter bekend als Thuisbezorgd.nl zat ik middenin het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl in 2015, hiermee heb ik als lead designer de nieuwe website ontworpen die aansluit bij de nieuwe richting. © Mirabeau
Tijger.jpg

Tijger Illustratie

Naast interfaces ben ik ook nog eens zeer actief als illustrator, hierbij een vrolijke tijger die een vogeltje te pakken geeft gekregen! Opdrachtgever was ik in deze tekening zelf, vandaar de felle kleuren en vrolijke tekenstijl (is meestal de way to go voor m'n eigen 'tussendoortjes')
GOBOTO_Finished.jpg

GOBOTO Logo & Illustratie

Voor het Amerikaanse bedrijf GOBOTO kreeg ik de vraag om een herkenbaar logo op te zetten die opvalt tussen alle 'saaie' concurrentie. Ik heb gekozen voor een fris kleurpalet met een 'grappig' robotje die de naam en het geheel versterkt.
Uiteindelijke_Pakketposter_A3_Kruidvat.png

Kruidvat Poster & Illustraties

Voor Kruidvat heb ik een A3 poster ontworpen die gebruikt wordt voor achter de kassa's. Zo weten medewerkers hoe het te werk gaat als iemand via de website een bestelling heeft geplaatst en hem in de winkel komt ophalen.

Referenties

Datum:
25-04-2018
Van:
Maarten Goet
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Samenwerken met Ricardo ging makkelijk. Vanaf het eerste moment snel contact. Daarna ook snel een eerste versie om feedback op te geven. Het resultaat is exact geworden wat ik voor ogen had. Ik kan Ricardo van harte aanbevelen.
Datum:
09-04-2018
Van:
R Geelhoed
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ricardo heeft voor mijn webshop www.specimal.nl twee pakkende sliders gemaakt. Naar volle tevredenheid. Ik ga zeker in de toekomst vaker dingen voor mijn webshop door hem laten maken. Ik kan hem zeker weten aanbevelen!
Datum:
28-03-2018
Van:
lars balk
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heb een ontzettend gaaf logo gekregen. Beter dan ik hoopte. Binnen een paar werkdagen was het klaar! Communicatie was gewoon super duidelijk (zelfs al was ik wat onduidelijk van mijn kan) Echt een aanrader!

Uitgevoerde opdrachten

Ontwerpen van Desktop Wallpaper
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een professionele "desktop (PC) wallpaper / achtergrond" kan maken waar ons logo en andere elementen in terug komen. Op te leveren product is een PNG bestand.    Graag een reactie bij interesse.
Almere 17 apr
Pakkende Slider voor Webshop
Beste freelancers,    Voor mijn webshop ben ik op zoek naar een freelancer die voor mij 1 of 2 pakkende sliders kan maken die verwijzen naar de producten of categorieën in mijn webshop.    De sliders moeten ook gebruikt kunnen worden om op Facebook mee te adverteren. Hier heeft Facebook een aantal regels aan verbonden. Een…
Heerlen 9 apr
Logo en Banner voor Youtube Kanaal
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een logo & banner kan maken voor op youtube.    Ik heb een buget van 30 euro voor een logo en 35 voor de banner. Het zijn beide korte en simpele opdrachten.    Bij interesse hoor ik het graag.
IJsselstein 28 mrt

Vraag Ricardo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden