Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Romeo Delta Projects BV

Profiel

Hallo opdrachtgevers!

Mijn naam is Rens de Koning en ben sinds juli 2017 gestart met mijn eigen bedrijf, Romeo Delta Projects BV.

Ik specialiseer mij in een breed scala van management-gerelateerde projecten, zoals verandermanagement en projectmanagement. Daarbij heb ik ook een achtergrond in de (IT-) recruitment, waarbij ik dit expertise ook als een dienst lever.

Op project- & verander management gebied heb ik ervaring bij de Koninklijke Luchtmacht, waar het mij taak was om van complexe ontwikkelstructuren hanteerbare en werkbare situaties van te maken waar een afdeling van de Krijgsmacht weer mee verder kan.

Mijn passie is het actief meedenken met een organisatie, en echt "tijdelijk" onderdeel te worden van uw organisatie. Hierbij lever ik naast mijn diensten kosteloos een berg enthousiasme en passie voor mijn werk.

Ik ben vanwege mijn brede inzetbaarheid bij Defensie ook vrij breed inzetbaar in uw organisatie, en heb daarnaast commerciƫle ervaring in de IT-Recruitment.

Graag denk ik met u mee wat ik voor u kan betekenen!

Portfolio

IMG_6964.JPG

Projectmanager bij Ministerie van Defensie

Ik ben verantwoordelijk geweest voor het schrijven van een business case, inhoudelijke trainingen verzorgen aan de uitvoerende macht van het project, en vervolgens als projectmanager verantwoordelijk voor de implementatie van het project. Zie in bijlage verder uitleg in de aanbevelingsbrief die ik kreeg na het voltooien van deze opdracht.

Vraag Rens direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden