Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

IK BEN NIEUW OP HOOFDKRAAN.NL (JULI 2018).

Met meer dan 28 jaar ervaring kan ik programma's als Photoshop en Illustrator dromen tot en met de laatste snelkoppeling. Maar dat betekent niet dat ik niet verder ga met mezelf ontwikkelen. Nieuwe plugins, nieuwe scripts, nieuwe technieken en zelfs nieuwe software. En het blijft alleen maar leuker worden! Een eenvoudige tekening als een cartoon of een kinderboek-illustratie is al fantastisch om te maken. Maar het wordt nog beter als ik door mag gaan met tekenen totdat er foto-realisme bereikt wordt. En vooral met de 3D software van tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos en wordt illustreren steeds meer visualiseren.
Naast alle soorten afbeeldingen voor boeken, presentaties, reclame, websites etc. ontwerp ik ook logo's en huisstijlen. Als het budget wat minder is heb ik een logo met bijbehorende huisstijl snel gemaakt. Maar wanneer er wat meer tijd voor genomen kan worden is het ook zichtbaar beter doordacht en voldoet het aan alle regels en wetten van professionele branding. Dat is niet alleen meer computer-werk. Dan komt er nog veel meer bij kijken: reclame-psychologie, markt- en concurrentieonderzoek, brand-guidelines... Ik kan er helemaal in op gaan. Dan creëer ik wat ik het allerliefste aflever: authentiek en creatief grafisch vakwerk van de bovenste plank.

Probeer het eens met mij! BEL DIRECT: 06 445 99 449

Portfolio

vloeren.gif

Voorbeeld fotobewerking

Om te kijken welke vloer het beste zou staan is een fotobewerking als deze wellicht geen slecht idee!
wilhelmina_1948_zw-kleur.jpg

Voorbeeld fotorestauratie.

Van een oude zwart-wit-foto naar een nieuwe scherpe digitale kleurenfoto met hoge resolutie.
TTPS_logo.gif

Voorbeeld logo T-TPS

Een van de vele logo's die ik heb ontworpen. Kijk in mijn portfolio voor meer voorbeelden.
voor_3D_kies_rene.jpg

3D

Zie ook mijn portfolio.
_0009_V-A-Hairstyling.jpg

Branding V+A Hairstyling

Logo en huisstijl

Referenties

Datum:
27-07-2018
Van:
Vincent Hollander
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik had een opdracht met een zeer korte deadline van 3 dagen, waarbij ik meerdere tekeningen wilde hebben. Na een kort en duidelijke gesprek was het duidelijk wat ik wilde hebben en wat René hierin kon betekenen. Over de kwaliteit ben ik meer dan tevreden en vond ik het erg fijn dat hij mijn soms summiere terugkoppeling begreep en aanpaste. Daarbij kreeg ik ook verschillende varianten, zonder dat ik hier om vroeg. Als ik vroeg om een aanpassing, maar was ik achteraf tevredener met versie 1 paste René dit terug aan. De zeer krappe dealine is keurig behaald, maar nog prettiger was de communicatie hierover. Continu ben ik geïnformeerd en wist ik waar ik aan toe was. Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken en dit heeft René ook waar gemaakt. Ook qua oplevering ging alles zeer soepel, doordat ik toegang kreeg toch een dropbox met daarin de verschillende type bestanden die ik gevraagd had. Al met al kan ik René zeker aanbevelen!!

Uitgevoerde opdrachten

Fokke en Sukke Achtige Tekening
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die enkele tekeningen kan maken in Fokke en Sukke achtige stijl. Eigen inbreng mag zeker! Er is een budgetje maar het moet wel al donderdag af zijn.    Er is geen zakelijk belang bij maar het is voor een eigen sollicitatie.    Bij interesse hoor ik het graag.
Rotterdam 24 jul
Verouderingstekening Maken van Kinderen
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een serieuze verouderingstekening kan maken van mijn kinderen van 1 en 3 jaar oud.    Ik heb niet lang meer te leven en zou graag willen weten hoe ze er over een x-aantal jaar uitzien. Iemand die dit kan aan de hand van foto’s van kinderen en ouders?    Graag een reactie bij…
Kaag 22 jul

Vraag Rene direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden