Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

IK BEN NIEUW OP HOOFDKRAAN.NL (JULI 2018) EN HEB NOG GEEN REFERENTIES.
DAT MOET NATUURLIJK SNEL VERANDEREN! ALS U NA EEN OPDRACHT EEN REFERENTIE ACHTERLAAT OP MIJN PROFIEL DAN KRIJGT U €100 KORTING OP DE EINDFACTUUR!!

Met meer dan 28 jaar ervaring kan ik programma's als Photoshop en Illustrator dromen tot en met de laatste snelkoppeling. Maar dat betekent niet dat ik niet verder ga met mezelf ontwikkelen. Nieuwe plugins, nieuwe scripts, nieuwe technieken en zelfs nieuwe software. En het blijft alleen maar leuker worden! Een eenvoudige tekening als een cartoon of een kinderboek-illustratie is al fantastisch om te maken. Maar het wordt nog beter als ik door mag gaan met tekenen totdat er foto-realisme bereikt wordt. En vooral met de 3D software van tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos en wordt illustreren steeds meer visualiseren.
Naast alle soorten afbeeldingen voor boeken, presentaties, reclame, websites etc. ontwerp ik ook logo's en huisstijlen. Als het budget wat minder is heb ik een logo met bijbehorende huisstijl snel gemaakt. Maar wanneer er wat meer tijd voor genomen kan worden is het ook zichtbaar beter doordacht en voldoet het aan alle regels en wetten van professionele branding. Dat is niet alleen meer computer-werk. Dan komt er nog veel meer bij kijken: reclame-psychologie, markt- en concurrentieonderzoek, brand-guidelines... Ik kan er helemaal in op gaan. Dan creëer ik wat ik het allerliefste aflever: authentiek en creatief grafisch vakwerk van de bovenste plank.

Probeer het eens met mij!

Portfolio

party.jpg

Voorbeeld illustratie "PARTY!!!"

vloeren.gif

Voorbeeld fotobewerking

Om te kijken welke vloer het beste zou staan is een fotobewerking als deze wellicht geen slecht idee!
wilhelmina_1948_zw-kleur.jpg

Voorbeeld fotorestauratie.

Van een oude zwart-wit-foto naar een nieuwe scherpe digitale kleurenfoto met hoge resolutie.
TTPS_logo.gif

Voorbeeld logo T-TPS

Een van de vele logo's die ik heb ontworpen. Kijk in mijn portfolio voor meer voorbeelden.

3D Test MotionTracking

Uitgevoerde opdrachten

Verouderingstekening Maken van Kinderen
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een serieuze verouderingstekening kan maken van mijn kinderen van 1 en 3 jaar oud.    Ik heb niet lang meer te leven en zou graag willen weten hoe ze er over een x-aantal jaar uitzien. Iemand die dit kan aan de hand van foto’s van kinderen en ouders?    Graag een reactie bij…
Kaag 09:58

Vraag Rene direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden