Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Rene

Rene
Over Rene

Met meer dan 28 jaar ervaring kan ik programma's als Photoshop en Illustrator dromen tot en met de laatste snelkoppeling. Maar dat betekent niet dat ik niet verder ga met mezelf ontwikkelen. Nieuwe plugins, nieuwe scripts, nieuwe technieken en zelfs nieuwe software. En het blijft alleen maar leuker worden! Een eenvoudige tekening als een cartoon of een kinderboek-illustratie is al fantastisch om te maken. Maar het wordt nog beter als ik door mag gaan met tekenen totdat er foto-realisme bereikt wordt. En vooral met de 3D software van tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos en wordt illustreren steeds meer visualiseren.
Naast alle soorten afbeeldingen voor boeken, presentaties, reclame, websites etc. ontwerp ik ook logo's en huisstijlen. Als het budget wat minder is heb ik een logo met bijbehorende huisstijl snel gemaakt. Maar wanneer er wat meer tijd voor genomen kan worden is het ook zichtbaar beter doordacht en voldoet het aan alle...

Uitstekend
6 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Logo's
Loading.

Huisstijlen
Loading.

Branding
Loading.

Reclame
Loading.

Fotobewerking
Loading.

Illustratie
Loading.

 

Vraag Rene direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: