Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met René komt er een sterke probleemoplosser en synergie-verhoger binnen, met oog voor mens en techniek. René is een uiterst creatief, rustig communicerend en zeer gebalanceerd mensen-mens.

Wanneer een bedrijf, zzp-er of particulier een website nodig heeft, heeft René in zijn carrière ook meermaals aan de klantkant ondervonden dat er nadelen kleven aan de twee voor de hand liggende keuzes die er dan zijn: A. Zelf bouwen met tools die dat eenvoudig zouden maken, of B. Uitbesteden aan een ontwikkel-bureau.

Hij zocht en creëerde daarom de oplossing in het midden. Zo wist hij de voordelen van beide trajecten te combineren: Enerzijds is er ontzorging door een externe partij die alles kan regelen. Maar er staan óók tools ter beschikking waarmee de klant zelf gemakkelijk aanpassingen aan de site kan doen. Daarbij hoort ook meteen alle vrijheid om die aanpassingen te doen (en dit géén vanzelfsprekendheid!). Er is directe persoonlijke support beschikbaar wanneer iets even niet lukt en er is totale ontzorging mogelijk wanneer zelf doen gewoon even niet uitkomt.

René heeft een verleden in media-productie (hij verzorgde o.a. de muziek voor TV-titels zoals The Voice Of…, componeerde voor RTL-Nieuws, schreef vele leaders voor Herman den Blijker e.v.a.). Dat zowel beeld en geluid als IT weinig geheimen meer voor hem hebben, maakt René bijzonder breed inzetbaar. Werken met strakke deadlines is ook geen probleem voor hem.

René is nieuw op hoofdkraan.nl en heeft daarom nog geen/weinig recensies. Maar hij is vastberaden om daar snel verandering in te brengen! Doe hier vooral uw voordeel mee en neem even contact op!

Portfolio

eCF Indicidual Report

E-competence Framework Report René Baas. (09-11-2016)

Uitgevoerde opdrachten

Hulp van NAS Expert Gezocht (Bilthoven)
Beste freelancers,    Welke NAS expert komt ons een paar uur helpen om onze 2 SYNOLOGY NASSEN DS 1813+ te optimaliseren?    Wij zijn een video bedrijf en hebben geen interne expertise en willen de inrichting beter regelen en de functies beter benutten. (o.a. met Google Suite enz.).    Bij voorkeur in de week van 3 september…
Bilthoven 20 aug

Vraag Rene direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden