Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rene

Rene Baas
Over Rene

Met René komt er een sterke probleemoplosser en synergie-verhoger binnen, met oog voor mens en techniek. René is een uiterst creatief, rustig communicerend en zeer gebalanceerd mensen-mens.

Wanneer een bedrijf, zzp-er of particulier een website nodig heeft, heeft René in zijn carrière ook meermaals aan de klantkant ondervonden dat er nadelen kleven aan de twee voor de hand liggende keuzes die er dan zijn: A. Zelf bouwen met tools die dat eenvoudig zouden maken, of B. Uitbesteden aan een ontwikkel-bureau.

Hij zocht en creëerde daarom de oplossing in het midden. Zo wist hij de voordelen van beide trajecten te combineren: Enerzijds is er ontzorging door een externe partij die alles kan regelen. Maar er staan óók tools ter beschikking waarmee de klant zelf gemakkelijk aanpassingen aan de site kan doen. Daarbij hoort ook meteen alle vrijheid om die aanpassingen te doen (en dit géén vanzelfsprekendheid!)....

 

Portfolio

eCF Indicidual Report
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Rene direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
06-54625022
KvK-nummer
Website
Social Media

Stuur een bericht