Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

JixawStudio

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Jixawstudio is een onderdeel van KATHER Produkties vof en houdt zich bezig met de ontwikkeling van mobiele applicaties en WordPress websites.
Sinds maart 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkzaam als freelance webdesigner/(app)developer. Sinds 1 oktober 2003 is Kather Produkties ingeschreven als v.o.f bij de Kamer van Koophandel te Tilburg.

Jixawstudio is een internetbedrijf. Ik, Pim, werk samen met externe partijen zoals reclamebureaus, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers. Samen met een andere partij wordt hosting voor alleen de eigen klanten aangeboden.

Voor de volledigheid: ik werk de mobiele applicatie of website zelf uit; en besteed niets uit aan lage lonen landen. Elke mobiele applicatie of website wordt volgens ons 5-stappenplan vertaalt naar een snelle en professionele mobiele applicatie of WordPress website. De mobiele applicatie of WordPress-websites worden ontwikkelt op basis van een maatwerk framework, waarin vervolgens het design en de huisstijl van de klant volledig worden geïntegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare mobiele applicatie of website.

Tevens zijn de websites toonbaar in de laatste versies van Internet Explorer, Firefox, Safari voor PC en Firefox / Safari op MAC. En zijn ze ook aangepast voor gebruik op een smartphone en tablet. Wordpress beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk webpaginabeheer system CMS= Content Management Systeem.
Jixawstudio is geen provider en heeft die ambitie ook niet; alleen voor eigen projecten en mijn klanten heb ik verschillende web/mail servers in beheer. Korte doorlooptijden (5 tot 15 werkdagen) zijn mogelijk.

met hartelijke groet
Pim

Referenties

Datum:
16-07-2017
Van:
Hans Koole
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Pim is een betrouwbaar en een professional. Daarnaast is hij zeer flexibel en bereid om ook het e.e.a. telefonisch wanneer wenselijk toe te lichten. Pim was de perfecte keuze voor mijn Wordpress-opdracht en ik zou iedereen willen aanraden om voor zijn vakmanschap te kiezen.

Uitgevoerde opdrachten

Installeren van een Wordpress Thema
Beste freelancers,    Opdracht: Wordpress thema installeren. Hosting en thema zijn al aangekocht. Geschreven en visuele content liggen klaar.    Via Wordpress wil ik een professionele website opzetten m.b.t. aanbieden van rondleidingen. Het is een invuloefening, want alles ligt al klaar. Alleen heb ik zelf niet de tijd, het geduld…
Rotterdam 09-06-2017

Vraag Pim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden