Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

JixawStudio

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

JixawStudio houdt zich bezig met de ontwikkeling van mobiele applicaties, (WordPress) websites en maatwerk web applicaties. Sinds maart 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en daarnaast al enkele jaren werkzaam als freelance webdesigner/(app)developer.

JixawStudio realiseert al (Wordpress)websites vanaf € 150,- en mobiele applicaties vanaf € 350,-.
Tijdelijk een developer nodig? Informeer naar mijn zzp-mogelijkheden.

JixawStudio is een jong & fris full service internetbedrijf met korte lijnen, snelle communicatie en one-stop-shop benadering. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties, websites en webapplicaties zorg ik ook voor serverbeheer, werkplek-inrichting en diverse cloud oplossingen. Ik, Pim, werk samen met en voor externe partijen zoals reclamebureaus, tekstschrijvers en grafisch ontwerpers. Samen met een andere partij wordt hosting voor alleen de eigen klanten aangeboden. Een grote kennisachtergrond is er via mijn "grote" broertje Jixaw websolutions, wat al ruim 16 jaar actief is in ontwikkeling van websites en webapplicaties. Daarnaast is het door mijn grote netwerk en samenwerkingsverbanden eenvoudig om elke opdracht te realiseren binnen budget, wensen en eisen.

Voor de volledigheid: ik werk de mobiele applicatie of website zelf uit; en besteed niets uit aan lage lonen landen. Elke mobiele applicatie of website wordt volgens ons 5-stappenplan vertaalt naar een snelle en professionele mobiele applicatie of (WordPress) website. De mobiele applicatie of (WordPress)websites worden ontwikkelt op basis van een maatwerk framework, waarin vervolgens het design en de huisstijl van de klant volledig worden geïntegreerd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en schaalbare mobiele applicatie of website.

JixawStudio is geen provider en heeft die ambitie ook niet; alleen voor eigen projecten en mijn klanten heb ik verschillende web/mail servers in beheer. Korte doorlooptijden (5 tot 15 werkdagen) zijn mogelijk.

Mijn kennis & kunde:
PHP => Laravel, Wordpress en October CMS
Fullstack front-end => HTML5, CSS 3, ECMAScript 6, JQuery
C# => Xamarin.Forms, .NET Core 2.0
Hybride app ontwikkeling => Ionic, React Native
Database => MySQL, MonoDB
Server beheer => CentOS, Ubuntu, Microsoft Server 2016
Beheerpanels => Plesk, DirectAdmin
Design => Sketch for Mac & Photoshop CC

Neem voor al mijn mogelijkheden geheel vrijblijvend contact op.

met hartelijke groet
Pim

Portfolio

marissabasters.png

Website voor curriculum vitae

Voor Marissa Basters heb ik een fullscreen website ontwikkeld met custom javascript en diverse dynamische elementen.
frankystattoo.png

Website voor MKB

Voor Franky's Tattooshop is er een Wordpress website ontwikkeld met de nadruk op grafische elementen en de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe foto's toe te voegen.
rotterdamidtours.jpg

Website voor MKB

Voor RotterdamIDtours is er een website ontwikkeld in samenwerking met Jixaw websolutions. Hieraan gekoppeld een reserveringssysteem, diverse betaalkoppelingen en automatische mailverwerking.
carnavalbijkarel.jpg

Website voor evenement

Voor café Karel is er een website ontwikkeld waar het programma, bands en overige informatie is te vinden voor carnaval 2017.
Screenshot_2018-05-17-Markdal-Hoeve.png

Website voor makelaar

Voor Markdalhoeve is er een one page website ontwikkeld ter promotie voor verkoop onroerend goed.

Referenties

Datum:
16-05-2018
Van:
Marc Bruinhof
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Deze kerel is echt top! Hij voelt precies aan wat jij nodig hebt! Creatief Commercieel Communicatief!
Datum:
16-07-2017
Van:
Hans Koole
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Pim is een betrouwbaar en een professional. Daarnaast is hij zeer flexibel en bereid om ook het e.e.a. telefonisch wanneer wenselijk toe te lichten. Pim was de perfecte keuze voor mijn Wordpress-opdracht en ik zou iedereen willen aanraden om voor zijn vakmanschap te kiezen.

Uitgevoerde opdrachten

Tijdelijke en Simpele Website voor Verkoop Huis
Beste freelancers,    Het betreft het maken van een simpele en tijdelijke website voor de verkoop van een huis.  Foto's en filmpjes, tekeningen en tekst worden aangeleverd.    Wie zou mij hiermee verder kunnen helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ulvenhout 24 apr
Installeren van een Wordpress Thema
Beste freelancers,    Opdracht: Wordpress thema installeren. Hosting en thema zijn al aangekocht. Geschreven en visuele content liggen klaar.    Via Wordpress wil ik een professionele website opzetten m.b.t. aanbieden van rondleidingen. Het is een invuloefening, want alles ligt al klaar. Alleen heb ik zelf niet de tijd, het geduld…
Rotterdam 09-06-2017

Vraag Pim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden