Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Pieter

Pieter Hoeben

Ontwikkelaar / architect elektronica en software

Locatie: Lage Mierde
|
Actief sinds: 07-06-2014
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 968 keer
|
KvK-nummer: 18038394 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hoeben Electronics

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ontwikkeling van software, firmware en elektronica. Nadruk ligt op high-tech en aerospace maar alles wordt aangepakt. Troubleshooting van bestaande software, firmware en elektronica, verbeteren, optimaliseren en debuggen. Zelfs terughalen van verloren code (embedded). Elektronische componenten, de componenten zelf van chip tot compleet component. EMC/EMI en ESD van producten verbeteren. Component engineering, kostenoptimalisatie van elektronica en componentenbeheer. Zelfstandig of in teamverband werkend. Sterk klant-georiënteerd.

Portfolio

7209085918_019ec75425_b.jpg

Ontwikkeling automotive elektronica voor PAL-V

Ontwikkeling van de elektronica voor PAL-V, de eerste gelicenseerde vliegende auto. Voldoet aan automotive en aan aerospace specificaties, oa met actieve onderdrukking van blikseminslag.
Systemkonfiguration_NYCE4000_web_BIG_1.JPG

Interim Systeem Architect bij Bosch

Interim Systeem Architect bij Bosch, afdeling Rexroth. Advisering en onderzoek van nauwkeurige servo drives.
ocelogo.png

Interim Component Engineer bij Océ

Interim Component Engineer bij Océ Technologies. In verband met overname door Canon het volledige inkoopgamma een elektronische componenten en connectoren omgezet naar door Canon gebruikte componenten. Met als doel kostenreductie én kwaliteitsverhoging. Rekening houdend met onder andere UL normen m.b.t. veiligheid en brandbaarheid.
T7-ec-H2O-right-main.jpg

Rout cause analyse besturingselektronica voor Tenn

Trouble shooting gedaan van de elektrische / elektronische motorbesturing van machines van Tennant. En de root causes gevonden.

Uitgevoerde opdrachten

Wikskundige Gezocht voor het Ontwikkelen van Algoritmes
Beste freelancers,    Om mee te helpen met het ontwikkelen van firmware van een slimme sensor, ben ik op zoek naar een wiskundige met een achtergrond in fysica/elektronica.    De vergoeding is in overleg. Indien nodig overleg in 'het midden van het land', voor de rest kan er thuis/elders gewerkt worden, en per mail…
19-06-2014

Vraag Pieter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden