Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Philip

Philip Verschueren

Grafisch ontwerp, webdesign en fotografie

Locatie: Den Haag
|
Actief sinds: 23-06-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 146 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Zeevonk grafisch ontwerp | fotog

Adresgegevens

Hoefbladlaan 36
2555EG Den Haag

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en fotograaf. Na jaren op diverse gerenommeerde ontwerpbureau's gewerkt te hebben, werk ik sinds 2008 als freelancer. Dat doe ik voor grote opdrachtgevers en organisaties, maar net zo lief voor kleinere opdrachtgevers, zzp-ers, kleine zelfstandigen. Met name voor starters ontwerp ik vaak logo's en huisstijlen, websites, flyers, brochures etc. Juist voor hen is het belangrijk om zich op een goede en professionele manier te presenteren. Voor hen hanteer ik dan ook aangepaste tarieven.

Als opdrachtgever heb je een verhaal te vertellen. Ik geef graag vorm aan jouw verhaal, zodat het nóg beter over het voerlicht komt. En ik kijk daarbij verder dan een hip lettertype en een trendy kleurtje. Zodat je iets krijgt dat lang mee kan. Ik ontwerp op een manier die aansprekend, creatief, verrassend en helder is, met aandacht voor functionaliteit en wensen van de opdrachtgever.

Ik geef vorm aan inhoud. En inhoud aan vorm. Dat doe ik ook met mijn camera: ik ben een gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail.

Mijn opdrachtgevers zijn oa: Ministerie van Economische Zaken, TNO, Philips Lighting, TO2-federatie, Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum, Witteveen+Bos, maar ook kleine zelfstandigen waaronder heel veel therapeuten, mkb en starters.

Portfolio

Een overzicht van mijn werk

Vraag Philip direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden