Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Philip

Philip Verschueren
Over Philip

Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en fotograaf. Na jaren op diverse gerenommeerde ontwerpbureau's gewerkt te hebben, werk ik sinds 2008 als freelancer. Dat doe ik voor grote opdrachtgevers en organisaties, maar net zo lief voor kleinere opdrachtgevers, zzp-ers, kleine zelfstandigen. Met name voor starters ontwerp ik vaak logo's en huisstijlen, websites, flyers, brochures etc. Juist voor hen is het belangrijk om zich op een goede en professionele manier te presenteren. Voor hen hanteer ik dan ook aangepaste tarieven.

Als opdrachtgever heb je een verhaal te vertellen. Ik geef graag vorm aan jouw verhaal, zodat het nóg beter over het voerlicht komt. En ik kijk daarbij verder dan een hip lettertype en een trendy kleurtje. Zodat je iets krijgt dat lang mee kan. Ik ontwerp op een manier die aansprekend, creatief, verrassend en helder is, met aandacht voor functionaliteit en wensen van de opdrachtgever.

...

 

Portfolio

Een overzicht van mijn werk
Loading.

 

Vraag Philip direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Zeevonk grafisch ontwerp | fotog
0641053896
KvK-nummer: 27320407
Hoefbladlaan 36
2555EG Den Haag