Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Philip

Philip Verschueren
Over Philip

Ik ben een ervaren grafisch ontwerper en fotograaf. Na jaren op diverse gerenommeerde ontwerpbureau's gewerkt te hebben, werk ik sinds 2008 als freelancer. Ik werk vaak voor kleinere opdrachtgevers, zzp-ers, kleine zelfstandigen. Met name voor starters ontwerp ik vaak logo's en huisstijlen, websites, flyers, brochures etc. Juist voor hen is het belangrijk om zich op een goede en professionele manier te presenteren. 
Naast kleinere opdrachtgevers werk ik ook regelmatig voor grotere bedrijven en organisaties zoals BAM Bouw en Techniek, Ministerie van Economische Zaken, TNO, Philips Lighting, TO2-federatie, NLR -Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum, Gemeente Den Haag, Witteveen+Bos, International School of The Hague. 

Als opdrachtgever heb je een verhaal te vertellen. Ik geef graag vorm aan jouw verhaal, zodat het nóg beter over het voerlicht komt. En ik kijk daarbij verder dan een hip lettertype en een trendy kleurtje. Zodat je iets krijgt dat lang mee kan. Ik ontwerp...

 

Portfolio

Een aantal door mij ontworpen logo's en andere gra
Loading.

 

Vraag Philip direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Zeevonk grafisch ontwerp | fotog
0641053896
KvK-nummer: 27320407
Hoefbladlaan 36
2555EG Den Haag