Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Philip

Philip Verschueren
Over Philip

Als opdrachtgever wil je een verhaal vertellen. Een verhaal over je product of dienst bijvoorbeeld. Ik geef graag vorm aan jouw verhaal, zodat het nóg beter over het voerlicht komt. En ik kijk daarbij verder dan een hip lettertype en een trendy kleurtje. Zodat je iets krijgt dat lang mee kan. Een ontwerp dat aansprekend, creatief, verrassend en helder is, met aandacht voor functionaliteit en wensen van de opdrachtgever.

Ik ben een ervaren grafisch ontwerper. Ik geef vorm aan inhoud. En inhoud aan vorm. Dat doe ik ook met mijn camera: ik ben een gepassioneerd fotograaf met oog voor sfeer, verhaal en detail. Na jaren op diverse gerenommeerde ontwerpbureau's gewerkt te hebben, werk ik sinds 2008 als freelancer. Vaak voor kleinere opdrachtgevers, zzp-ers, kleine zelfstandigen. Met name voor starters ontwerp ik logo's en huisstijlen, websites, flyers, brochures etc. Juist voor hen is het belangrijk om zich op een...

Uitstekend
2 beoordelingen

Den Haag

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Logo's en huisstijlen
Loading.

Infographics en informatieve vormgeving
Loading.

Boeken, brochures etc
Loading.

Fotografie
Loading.

 

Vraag Philip direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht