Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Petra

Petra Meijer
Over Petra


Ik ben werkzaam als zelfstandige Projectondersteuning (secretaresse) / project management assistent. Dit heb ik van 2011 t/m 2016 van uit het buitenland gedaan voor ondernemers die in Nederland gevestigd waren.
Hierbij neem ik (administratieve) taken van ZZP en MKB bedrijven uit handen en voer deze uit vanuit huis of op locatie. Door de digitalisering en het gebruik van allerlei online tools is dit geen enkel probleem.

Met meer 16 jaar ervaring in de administratie (van Administratief medewerkster tot Project assistent) ben ik breed inzetbaar en hoef ik niet veel meer bij te leren. 

Ik bied ondersteuning bij Dagelijks management en Projecten, het Structureren en digitaliseren van de administratie, alle regeltaken bij zakenreizen en planning / agenda beheer / uren registratie / aanmeldingen / aanvragen / debiteuren beheer / sollicitatie gesprekken voeren.

Door mijn opdrachtgevers de juiste ondersteuning te geven...

 

Portfolio

Loading.

 

Vraag Petra direct om offerte


Stuur een bericht