Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Petra

Petra Reinen
Over Petra

Creativiteit is de rode draad in mijn even. Een multipotentialite, zoals ik inmiddels weet. Van verschillende markten thuis, in gewoon Nederlands. Illustraties maken, die kenmerkend zijn door veel aandacht voor detail en een fineliner met een knipoog naar fashion en dagelijks leven. Handlettering, strak en divers. Op maat gemaakte uitnodigingen zijn mijn specialiteit.
Hiernaast werk ik als stylist en visual merchandiser. Met 20 jaar ervaring weet ik alle ins en outs van retail. En weet ik precies wat werkt en vooral ook wat niet. Fashion, sports, hardwaren en interieur, ik maak geen onderscheid meer. Een goede stylist kan overal mee uit de voeten. Mijn laatste grote project is de styling voor een groot Amerikaans hotelketen geweest, maanden van zoeken naar de juiste props en deco om preciés dat juiste gevoel over te brengen naar de klant. Daarnaast richt ik beurzen in voor grote spelers in de Sportswereld.
Ik voel...

Petra Reinen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Portret Sanne
(Lees verder)
Loading.

Uitnodiging
(Lees verder)
Loading.

Hotel styling
(Lees verder)
Loading.

Portretten in comic stijl
(Lees verder)
Loading.

Boetiek styling
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Petra direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Petra Reinen
+31654685368
KvK-nummer: 67159087