Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Peter

Peter Westhof
Over Peter

Ik ben een zeer ervaren en gedreven journalist/redacteur. Ik heb journalistiek en Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd. Sinds 2022 ben ik ook actief op het gebied van PR.
 
Ik heb ervaring met verschillende soorten journalistieke/redactionele vertelstijlen, zoals blogs, nieuwsberichten, achtergrondverhalen, columns, video-interviews etc. Ook ben ik als eindredacteur en als redacteur verbonden geweest aan verschillende websites, een weekblad en een persbureau.
 
Ik heb een uitstekende schrijfvaardigheid, kan goed interviewen en ben stressbestendig en assertief. Bij coördinerende activiteiten houd ik, ook in hectische omstandigheden, heel goed overzicht. Ik vind het prettig om met anderen samen te werken of die te coachen en aan te sturen.
 
Sinds een aantal jaren heb ik veel interesse in social media en (online) marketing. Ik heb op dit gebied inmiddels een groot aantal cursussen gevolgd. Zoals videomarketing, social media en contentmarketing. Momenteel ben ik werkzaam in de PR...

 

Portfolio

Loading.

 

Vraag Peter direct om offerte


Stuur een bericht