Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Peggy

Peggy Berends - van Wijk




Over Peggy

Ik ben Peggy Berends - van Wijk, de oprichter van SolidDTP, een bedrijf dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerp en desktop publishing. Met meer dan 20 jaar ervaring als Dtp'er, Grafisch Designer, Prepress-medewerker en Print operator, ben ik sterk in het ontwerpen van logo's, huisstijlen, folders, flyers, posters en brochures.

Mijn expertise strekt zich uit tot programma's als Adobe Illustrator, Indesign, Acrobat en Photoshop, waarmee ik ontwerpvoorstellen kan vervaardigen en wijzigingen kan aanbrengen. Ik ben een deskundige in mijn vakgebied, met ruime ervaring en een veelzijdigheid aan vaardigheden die me in staat stellen om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden en projecten succesvol af te ronden.

Als u op zoek bent naar iemand met een passie voor grafisch ontwerp en de kennis om uw visie tot leven te brengen, dan sta ik klaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen.
...

 

Portfolio

Etiket Keizelaarde
Loading.

Offertemap
Loading.

Etiketten Haarproducten
Loading.

Voorzijde Kinderboek
Loading.

 

Vraag Peggy direct om offerte


Stuur een bericht