Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Noa

Noa Chaniotakis
Over Noa

Als een enthousiaste 19-jarige met een positieve instelling, heb ik al veel geleerd tijdens mijn marketingopleiding en eerdere werkervaring. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met het laten groeien van kleine bedrijven.

Met mijn creatieve geest en passie voor storytelling kan ik pakkende en overtuigende content creëren die de doelgroep aanspreekt en betrekt. Mijn schrijfvaardigheden stellen mij in staat om heldere en doelgerichte boodschappen te formuleren, zowel voor online als offline kanalen.

Daarnaast ben ik bedreven in het analyseren van markttrends en het identificeren van kansen voor merkgroei. Mijn kritisch denkvermogen stelt me in staat om strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk bedrijf waar ik mee samenwerk.

Met mijn doelgerichtheid en oog voor detail ben ik in staat om effectieve campagnes op te zetten die bijdragen aan de zichtbaarheid en groei van merken. Door goed...

 

Vraag Noa direct om offerte


Stuur een bericht