Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Natalie

Natalie BlitmanOver Natalie

PixArtStudio biedt u graag de volgende diensten aan: portret/huidretouche's, kleurcorrecties, vrijstaand maken, beeldmanipulaties, fotocompilatie's. Van eenvoudig tot gecompliceerd. Snel en kwalitatief van hoog niveau tegen een prettig uurtarief.

Ik wil mij graag voorstellen. Ik ben een beeldbewerker/retoucher met veel ervaring en passie voor Photoshop. En kan mijn heden en toekomst niet voorstellen zonder beelden schoner, mooier, esthetischer, aantrekkelijker te mogen maken. Van vrijstaand maken tot retousche's, kleurcorrecties, beeldmanipulaties. In 1993 ben ik hopeloos verliefd geworden op Photoshop, wat mij heeft meegesleept in een eindeloze tocht van ontdekken, leren, meegroeien en ook heeft geleid tot mijn grafische opleidingen, wat vele jaren plezierig werk met zich heeft meegebracht.

Mijn werk is de verwezenlijking van een van mijn dromen, door voor verschillende projecten creatief-technische oplossingen te bedenken. Ik hou van mijn beroep. Ik ben heel gemotiveerd, leerzaam, vlijtig, ijverig en nauwgezet. Ook blijf ik mijzelf ontwikkelen ter...

Natalie Blitman

Expertisegebieden:

 

Vraag Natalie direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Natalie, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

KvK-nummer
Bedrijfsnaam
PixArtStudio
Social Media

Stuur een bericht