Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Natalie

Natalie Blitman

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 14-03-2018
|
Uurtarief: € 37
|
Profiel bekeken: 119 keer
|
KvK-nummer: KVK61968234 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

PixArtStudio

Profiel

PixArtStudio biedt u graag de volgende diensten aan: portret/huidretouche's, kleurcorrecties, vrijstaand maken, beeldmanipulaties, fotocompilatie's. Van eenvoudig tot gecompliceerd. Snel en kwalitatief van hoog niveau tegen een prettig uurtarief.

Ik wil mij graag voorstellen. Ik ben een beeldbewerker/retoucher met veel ervaring en passie voor Photoshop. En kan mijn heden en toekomst niet voorstellen zonder beelden schoner, mooier, esthetischer, aantrekkelijker te mogen maken. Van vrijstaand maken tot retousche's, kleurcorrecties, beeldmanipulaties. In 1993 ben ik hopeloos verliefd geworden op Photoshop, wat mij heeft meegesleept in een eindeloze tocht van ontdekken, leren, meegroeien en ook heeft geleid tot mijn grafische opleidingen, wat vele jaren plezierig werk met zich heeft meegebracht.

Mijn werk is de verwezenlijking van een van mijn dromen, door voor verschillende projecten creatief-technische oplossingen te bedenken. Ik hou van mijn beroep. Ik ben heel gemotiveerd, leerzaam, vlijtig, ijverig en nauwgezet. Ook blijf ik mijzelf ontwikkelen ter verbetering van mijn professionele vaardigheden.

Tot op heden heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan met allerlei pakketten en programma’s. Maar beeld bewerken, retoucheren, beeldmanipulaties is mijn favoriete bezigheid gebleven, tot de volle tevredenheid van mijn klanten. Ik heb onder andere gewerkt voor CP Photo Art, Gall&Gall;, Kruidvat, C1000, Gamma, Enorm, Beamix, ICI Paris XL, Bijeenkorf, C&A, Mazda, David Lloyd Sports & Health Clubs, Intersport, Divoza, Lundbeck, Pearl, Tommy Hilfiger, Noppies en Boskalis.

Uitgevoerde opdrachten

2 Foto's Bewerken tot 1 Foto
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die van 2 foto's 1 foto kan maken.  Het gaat om een foto van een monumentaal gebouw met ervoor bomen en een grasveld. De 2e foto is van een serie fonteinen.    Nu zoek ik iemand die de serie fonteinen plaatst voor het monumentale gebouw en die bomen/grasveld 'weg haalt' en dus…
Drachten 20 sep

Vraag Natalie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden