Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Monique

MoniqueOver Monique

Ik stel mijzelf even voor :

Ik ben Monique en in 2009 ben ik begonnen als creatief ondernemer met Atelier Sprookjesenzo. Sindsdien hou ik mij oa. bezig met het maken van decoraties op maat van de klant en het verzorgen van creatieve workshops.

Ik ben een echte organisator, een "doener", wordt graag geïnspireerd en hou ervan om mensen te inspireren. Ik hou vooral van afwisseling in mijn werk. Door mijn werk in het onderwijs heb ik grote affiniteit in het werken met kinderen. Kan niet bestaat niet voor mij, ik ben een doorzetter en aanpakker.

Mijn passie ligt bij tekenen en schilderen. Ik werk vooral graag met pastelkrijt, pastelpotlood en acrylverf, dit pas ik onder andere toe bij het maken van decoraties op maat, portretten, schilderijen en tekeningen in opdracht zoals bv. voor geboortekaartjes, muur-of raamschilderingen, een schilderij of illustraties voor kinderboeken......wat...

Expertisegebieden:

 

Portfolio

knuffels
Loading.

knuffels2
Loading.

knuffels 3
Loading.

Rare kippen
Loading.

Panda
Loading.

Etalages
Loading.

 

Vraag Monique direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Atelier Sprookjesenzo
KvK-nummer: 24466603