Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Mitchell

Mitchell StuurmanOver Mitchell

Mijn naam is Mitchell Stuurman, Digital Marketeer met een expertise in online adverteren. Ervaring aan de bureau en klantzijde en sinds 2017 één dag in de week beschikbaar om in te huren.

Sinds 2012 ben ik gecertifceerd op het gebied van online adverteren. Ervaring met search, social, shopping, video en display adverteren. Aan de bureauzijde gewerkt voor diverse mkb bedrijven en een jaar als interimmer bij Albelli gezeten. Daarna als digital marketeer bij de NCOI Groep gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de online advertising strategie voor meerdere labels (Luzac Hogeschool, Luzac Voorgezet Onderwijs, Luzac Examentraining & Schoevers Voltijd). 

Sinds 2019 ben ik werkzaam in wereld van detachering omdat ik het leuk vind om werkzaam te zijn bij diverse opdrachtgevers. Op zowel operationeel als strategischs niveau ondersteun ik mijn opdrachtgevers. Hierbij onderbouw ik mijn acties en advies op basis van data, eerdere ervaringen, best practices en gezond...

 

Vraag Mitchell direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Stuurmarketing B.V.
KvK-nummer: 69517487