Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Mirjam

Mirjam
Over Mirjam

Verrassende ontwerpen maken, dat is mijn passie! Van een animatie over een reorganisatie tot aan een schilderij van iemands zoon of dochtertje. Ik maak het liefst zoveel mogelijk verschillende dingen. Die variatie geeft me nieuwe inzichten en verschillende perspectieven. Dáárom ben ik in 2012 mijn eigen bedrijf gestart.

Daarnaast ben ik sinds juni 2014 ook parttime te vinden bij een communicatiebureau. Hier visualiseer ik verschillende communicatie-uitingen. De combinatie van het werken in dit bedrijf en het werken voor mezelf, zorgt dat ik precies weet welke vraag er bij klanten bestaat.

Wat vind ik leuk aan mijn werk? De twinkeling in de ogen van de klant wanneer ik iets maak dat het oorspronkelijke idee overtreft, en méér zegt dan wat ze willen communiceren. Het ‘de vinger op de juiste plek leggen’. Het tot leven brengen van een figuurtje, het letterlijk karakter geven door het te laten...

 

Vraag Mirjam direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht