Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Milena

Milena

Locatie: Arnhem
|
Actief sinds: 02-12-2015
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 425 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wil Daniel Tony Fatih Wesley Gino Anahi Wiebe Wouter Donald Dirk Kamran Chris Marco Jos

Profiel

Beste potentiële opdrachtgever,

Ik ben Milena, 28 jaar en kom uit Arnhem.

Mijn achtergrond ligt grotendeels op het gebied van voeding. Dat is een onderwerp dat mij al heel lang enorm interesseert. Van 2010 tot 2014 heb ik voeding en diëtetiek gestudeerd. Dit heb ik afgerond met een goed hbo diploma. Van juli 2015 tot juli 2016 heb ik bij Fitforfree, een sportschool, gewerkt om voedingsadvies te geven. Niet alleen dit, maar mijn schrijfervaring ligt op het gebied van voeding. Ik schrijf al jaren artikelen voor de scheurkalender van het tijdschrift Psychologie, over de relatie tussen voeding en psyche. Tot april 2017 schrijf ik ook weer 40 stukjes, alweer voor de scheurkalender van 2018. Ook heb ik via Hoofdkraan zo'n 9 maanden 2-5 voedingsblogs per week geschreven voor Jasper Alblas, van december 2015 tot september 2016.

Naast een uitgebreide voedingskennis en schrijfervaring, heb ik data entry ervaring opgedaan bij het Rijnijssel te Arnhem. Daarnaast ben ik goed in taal en beheers ik Nederlands en Engels zeer goed in taal en geschrift. Ik heb ervaring met interviews transcriberen dankzij een bijbaan van een tijd geleden en dankzij mijn voormalige studie Voeding en Diëtetiek. Ook heb ik in de herfst van 2016 via Hoofdkraan 11 interviews getranscribeerd voor een masterscriptie van een student.

Momenteel heb ik een voltijd baan als data analyst bij MeteoGroup in Wageningen. Ik sta er daarnaast voor open om regelmatig een leuke freelance opdracht zou kunnen uitvoeren. Schroom dus niet om contact met me op te nemen.

Vriendelijke groet, Milena

Vraag Milena direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden