Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Michèle

Michèle
Over Michèle

Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de horeca opgedaan, o.a. als banqueting manager bij Van der Valk Hotels en assistent bedrijfsleider bij een grote horecazaak. Hierna heb ik de switch gemaakt naar een online marketing bureau met de focus op hospitality. Hier heb ik ruim 3 jaar ervaring op gedaan als online marketeer, (website) project manager en client manager voor de marketing klanten. Ik was verantwoordelijk voor alle website projecten van A tot Z, interne projecten (zoals het invoeren van standard operating procedures en office management projecten) en beheerde budgetten en marketing strategieën voor klanten.

Mijn expertise ligt in het aanbrengen van structuur, ordenen en standardiseren van processen, verscheidene online marketing activiteiten, strategie en advies in online marketing en het leiden van (ict) projecten. Daarnaast ben ik bekend met de basis van coderen (CSS en HTML) en kan ik je helpen met het maken van websites met...

 

Portfolio

Webshop Development - Die Weinbar
Loading.

 

Vraag Michèle direct om offerte


Stuur een bericht