Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Michiel

Michiel Gerritsen

E-commerce, CMS, PHP en Javascript

Locatie: Hoofddorp
|
Actief sinds: 11-03-2017
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 310 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Control Alt Delete

Adresgegevens

Simonszand 69 Simonsza
2134ZX Hoofddorp

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2008 ben ik actief als Software Developer. Voornamelijk in de e-commerce sector, maar ik heb ook een tijdje in de marketing wereld gezeten. Ik heb daarom ervaring op alle vlakken: Zowel frontend als backend. Een ontwerp omzetten vanuit een PSD of AI bestand is geen probleem, de backend vervolgens uitwerken ook niet. Ik programmeer waar mogelijk altijd object georienteerd, en schrijf zoveel mogelijk testen waardoor de software altijd betrouwbaar blijft.

- E-commerce
- Laravel
- Symfony
- Yii
- Wordpress
- WooCommerce
- Magento
- etc.

Portfolio

javo-international-tablet-telefoon.jpg

Javo International

Het internationale opererende Javo International maakt grote apparaten voor grote klanten wereldwijd. De website moet daarom ook van grote allure zijn. Activates ontwierp een website die hier exact aan voldeed. Control Alt Delete voerde de realisatie hiervan uit.
lisse-overzicht.png

De Buren Lisse

Eten doe je met al je zintuigen. En een goed begin is het halve werk. Een goede website is daarom een must. De ervaring begint al bij de reservering. Wij maakten daarom samen met Activates een website voor De Buren waar je spontaan honger van krijgt. Eet smakelijk.
hoe-hoog-sta-ik-in-google-overzicht.png

Hoe Hoog Sta Ik In Google

Het optimaliseren voor Google is een dagtaak an sich. Maar hoe zie je nou of dat je inspanningen effect hebben? Om deze reden heeft Control Alt Delete in eigen beheer de website Hoe Hoog Sta Ik In Google.nl ontwikkelt. Vul je website in, vul je keywords in en je krijgt dagelijks een update hoe je presteert in Google.

Vraag Michiel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden