Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Michel

Michel Rijk

RIJK creatieve studio

Locatie: 's-Hertogenbosch
|
Actief sinds: 04-09-2011
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 1805 keer
|
KvK-nummer: 17241470 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Rijk creatieve studio

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Als ondernemer wil je ondernemen, wil je groei voor je bedrijf met een bepaald doel voor ogen. Hard werken met een goede dosis ambitie. Je hebt ideeën, plannen, strategieën, je wilt door. Je wilt je ambitie waarmaken, concreet maken. Je ambitie moet een gezicht krijgen. Een logo, een huisstijl, een website, een verpakking…Een visuele identiteit. Maar hoe?

Rijk creatieve studio kan samen met jouw, je ideeën en ambitie om zetten naar concrete visuele middelen/communicatie. Om zodoende je ambitie een gezicht laten krijgen. Zodat jij als ondernemer weer je tijd en energie kan stoppen waar dat nodig is. In ondernemen.

Een goede maar vooral passende visuele identiteit is daarbij van groot belang. Het is de presentatie van je bedrijf of merk naar buiten toe is. Deze identiteit beïnvloedt het imago en de beeldvorming bij (potentiële) doelgroepen. Helemaal in deze visuele steeds veranderende wereld. Dan kan je jezelf als bedrijf weleens de volgende vragen stellen:

- Is mijn website nog wel toereikend en up-to-date?
- Ik heb een logo nodig. Maar het moet wel bij mijn bedrijf passen zowel visueel als inhoudelijk.
- Ik heb een goed strategisch communicatieplan. Maar hoe vertaal ik dat naar een visueel creatief concept en middelen. Waardoor ik mijn ambities eindelijk waar kan gaan maken.
- Mijn klanten moeten weten wie wij als bedrijf zijn, maar hoe krijgen we dat over het voetlicht.
- Mijn product is goed, via welke middelen vertellen we dat onze potentiële klanten.

Als creatief krijg ik energie als ik samen met de klant ga sparren. Nieuwe ideeën en richtingen bedenken. Na denken over je bedrijf en de creatieve en grafische ontwerp mogelijkheden. Ik maak het visueel aantrekkelijker, geef het inhoud en vorm. Zodat het weer in pas loopt met je eigen doelstellingen en ambities. Dat is dan weer mijn ambitie. Mooi werk maken voor mooie bedrijven en merken.

En dat begint bij goed luisteren. Luisteren naar waar je ambities liggen. In een 1-op-1 gesprek komen we erachter welke kant we opgaan, hoor ik wat de wensen zijn. Ik geef daarop mijn creatieve input. Om vervolgens aan de slag te gaan om de eerste creatieve concept richtingen te gaan maken. Stap voor stap komen we dan tot het einddoel. Samen. Want een goed ontwerp maak je samen.

Rijk creatieve studio
Ik werk op het snijvlak van design, branding en reclame. Door jarenlange bureauervaring weet ik snel tot de kern door te dringen. Mijn aanpak is doelgericht, helder en betrokken. En altijd samen met de opdrachtgever. Dat geeft meerwaarde aan ontwerpen en concepten. Altijd. Mijn opdrachtgevers waarderen mij om mijn creativiteit, snelheid, flexibiliteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid. En dat geeft net die meerwaarde aan de ontwerpen en concepten.

Brand Design | Logo design | Webdesign | Grafisch ontwerp | Illustratie

Neem gerust een kijkje op mijn website. Heb je een vraag of heeft het je geïnspireerd.
Neem dan contact met me op. Ik sta je graag te woord.

Portfolio

Taste12_hoofdkraan.jpg

Branddesign taste/12

taste/12 bread&juice;. Concept en Brand design. Ontwerp beeldmerk, etiketten, look and feel.
modestus_hoofdkraan.jpg

Beeldmerk en website Modestus

Modestus is het strategisch management- en productiehuis van Guus Meeuwis. Ontwerp beeldmerk, website.
Logo_Pack_Hoofdkraan.jpg

Logo pack

Een goed logo ontwerp moet naadloos aansluiten bij de kernwaarden. En helpt bij de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Het logo zou in het gunstigste geval een verhaal moeten vertellen. En als dat goed gebeurt wordt het onderscheidend. En dat is iets waar ieder bedrijf of organisatie baat bij heeft.
ABLOC_Hoofdkraan.jpg

à BLOC verpakkingsrange

à BLOC Natural Blonde Beer is speciaal voor fietsers gebrouwen. à Bloc is een ongefilterd blond bier. Ontwerp van beeldmerk en verpakkingsrange.
Nummer52_Hoofdkraan.jpg

NR52. Beeldmerk en website ontwerp.

Awareness campagne, ontwikkeling look and feel.
Poster materiaal, grafisch vormgeving.
Bouwtalent Nederland. Werken en leren combi.

Vraag Michel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden