Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Michael

Michael van Drunick

Locatie: Noordwijkerhout
|
Actief sinds: 14-03-2018
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 147 keer
|
KvK-nummer: 60901233 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Miint

Adresgegevens

Spanjaarskrocht 14b
2211es Noordwijkerhout

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Vanaf 2012 ben ik actief als website bouwer van Wordpress sites met zowel premium als gratis thema’s. Sinds 2013 run ik mijn eigen webwinkel. Nu een aantal jaren verder waarbij de winkel een stevige basis heeft wil ik andere helpen met het bouwen en onderhouden van hun website en/of webshop.
Ik werk secuur en probeer altijd de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Door mijn eigen ervaring als e-retailer kan ik je advies en tips geven over het ondernemen met een webshop.

Portfolio

planthetsimpel-homepage.PNG

Planthetsimpel.nl - webwinkel

Dit is mijn eigen winkel die ik gebouwd heb met Wordpress, Woocommerce en Mystile. Het uiterlijk is volledig gecustomized. Door middel van plugins zijn er koppelingen met een boekhoudprogramma, verzendservices, Google Analytics en Adwords met een google shopping feed waardoor er weinig handmatige acties nodig zijn. Ook is er aan de veiligheid gedacht door SSL, firewall, malwarescan en veiligheidsscripts die het hackers onmogelijk maken om binnen te komen.

Vraag Michael direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden