Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Megan

Megan Burgers

Graphic design, illustrations, prints and more!

Locatie: Maastricht
|
Actief sinds: 29-10-2018
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 72 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wight Studios

Profiel

Beste opdrachtgever!

Ik help jullie graag bij vrijwel alle voorkomende media-en ontwerp vraagstukken. Ik ben een zeer ervaren en creatieve vormgeving, met name heb ik een gevoel voor style, een oog voor detail en kennis van techniek ontwerpt en ontwikkel ik de perfecte huisstijlen, logos, brochures, boeken, folders, illustraties, infographics, magazines, kaartjes, advertenties, etc. voor uw organisatie/bedrijf. Eigenlijk is alles mogelijk! ;)

Mijn karaktereigenschappen zijn: efficiƫnt, resultaatgericht, stipt, nauwkeurig, gezellig, colourful, speels en last but not least: gericht op de wensen van de KLANT!

Programmakennis: InDesign, Photoshop, WordPress, Office, MAC/IOS en natuurlijk werk ik ook op traditional manieren zo als hand getekende illustraties.

Doordat ik me goed kan verplaatsen in de denkwijze van mijn opdrachtgevers weet ik als geen ander hoe ik jullie opdracht kan omzetten naar een pakkend, creatief concept! Laten wij samen werken om een gedachte en een visie, WAAR TE MAKEN!

Ik neem jullie graag het creatieve werk uithanden zodat jullie tijd hebben om volop te ondernemen.

Merci en hopelijk tot snel!

Instagram: @wightstudios
Website: www.wightstudios.com

(Taal: Engels, Nederlands & Duits)

Portfolio

2.jpg

Graphical Illustration

Wight Studios is ooit begonnen bij het maken en tekenen van illustraties. Het begint met een pen en papier en eindigt bij een geweldige digitale illustratie!
Screen-Shot-2018-11-13-at-09.49.27.png

Website design

Wat is er leuker dan een vrolijke tekst met een leuke quote die je als content kan aanbieden aan je viewers!? Wight studios LOVES leuke en kleurrijke vormgeving en dat houd ook handgemaakte lettertypes in!
1.jpg

Brand/Shop Cards

Bij Wight Studios maken wij onderanderen kaartjes voor winkels, beide voor offline en online gebruik! Leuk met een personal tekst, illustratie van de winkel, kortings code en je eigen social media of contact data!

Vraag Megan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden