Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Megan

Megan Burgers
Over Megan

Beste opdrachtgever!

Ik help jullie graag bij vrijwel alle voorkomende media-en ontwerp vraagstukken. Ik ben een zeer ervaren en creatieve vormgeving, met name heb ik een gevoel voor style, een oog voor detail en kennis van techniek ontwerpt en ontwikkel ik de perfecte huisstijlen, logos, brochures, boeken, folders, illustraties, infographics, magazines, kaartjes, advertenties, etc. voor uw organisatie/bedrijf. Eigenlijk is alles mogelijk! ;)

Mijn karaktereigenschappen zijn: efficiënt, resultaatgericht, stipt, nauwkeurig, gezellig, colourful, speels en last but not least: gericht op de wensen van de KLANT!

Programmakennis: InDesign, Photoshop, WordPress, Office, MAC/IOS en natuurlijk werk ik ook op traditional manieren zo als hand getekende illustraties.

Doordat ik me goed kan verplaatsen in de denkwijze van mijn opdrachtgevers weet ik als geen ander hoe ik jullie opdracht kan omzetten naar een pakkend, creatief concept! Laten wij samen werken om een gedachte...

 

Portfolio

Graphical Illustration
(Lees verder)
Loading.

Website design
(Lees verder)
Loading.

Brand/Shop Cards
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Megan direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Megan, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Bedrijfsnaam
Wight Studios
Social Media

Stuur een bericht