Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

2xCeed

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Online media, in welke vorm dan ook, is mijn passie. Al sinds de allereerste opkomst van het internet ben ik mijn aandacht gaan richten op de mogelijkheden die het wereldwijde web biedt. En dat is veel. Ik kan me zo goed voorstellen dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Waar ga ik mijn geld aan uitgeven en nog belangrijker waar ga ik dan geld mee verdienen. Daar kom ik graag in beeld. Het is namelijk veel doorzichtiger dan men vaak denkt. Als je maar weet waar je op moet letten en waar je de informatie vandaan kunt halen. Meten is weten, en met online zeer eenvoudig.

Door mijn brede media ervaring, zowel offline als online, ben ik een interessante sparringspartner voor mijn opdrachtgevers. Ik ben bovenmatig geïnteresseerd in wat ondernemers beweegt en onderscheidt. Samen komen we tot mooie resultaten. Want je kunt het heel spannend maken maar als een klant ziet dat je resultaten boekt dan is er nooit discussie.

Samen met de beste partners in de markt treed ik naar buiten als 2xCeed. Een groot netwerk van de beste online spelers/freelancers in de markt. Samen bereiken we meer!

Wie kunnen er nu beter vertellen hoe we werken dan onze klanten. Ik geef ze dan ook graag het woord:

Laurens Schulman:
“Eindelijk de betrouwbare partner met persoonlijke touch die we zochten!”

Brandbooming:
“Ik beveel 2xceed graag iedereen aan die online actief is. Het zijn zeer ervaren professionals, ze zijn betrokken, bescheiden en buitengewoon prettig om mee te werken.”

Intermail:
“Om kort te gaan: Blij dat ik 2xCeed heb leren kennen, blij dat zij onze site hebben gebouwd!”

Wie is 2xCeed?

2xCeed is opgericht door Martine Kruyning en Niels van der Perk. De meer dan 20 jaar ervaring binnen Online Marketing op zowel technisch, strategisch en grafisch vlak maakt 2xCeed met recht een full service bureau. Wij werken met een dedicated team dat altijd goed bereikbaar is. Onze klanten hebben een project manager tot hun beschikking die toezicht houdt op de online strategie, voortgang van de opdracht, bijstuurt waar nodig en uiteraard adviseert en meedenkt.

Wij hebben geen SEO-, SEA-, video- en WordPress-specialisten in dienst. Dit is een bewuste keuze. Een grote reisspecialist heeft nu eenmaal andere behoeftes dan bijvoorbeeld een cosmetische kliniek. Wij kijken met onze klanten naar de doelstellingen, denken strategisch mee en stellen dan het best mogelijk team samen. We brengen de projectwerkzaamheden bij de allerbeste gespecialiseerde Online Marketeers onder. Onze klanten weten ook wie er meewerken en dit maakt dat onze werkwijze zeer transparant is. Rechtsreeks contact is geen probleem maar heb je liever dat wij dit voor je doen, geen enkel probleem.

Onze onafhankelijkheid maakt dat wij het doel en resultaat van de klant voorop stellen. Het scheelt veel tijd, geld en (mis)communicatie. Onze klanten krijgen meer inzicht in de mogelijkheden en wij zorgen voor een optimale besteding van het budget. Ons belangrijkste doel is het beste resultaat van de online strategie voor onze klanten.

Mocht er tijdens het project blijken dat er geen klik is met een specialist of zijn doelstellingen ineens toch anders? Wij zijn heel flexibel en binnen ons netwerk met meer dan 70 partners is altijd wel een goede en passende oplossing te vinden. Snel en zonder gedoe.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daar doen we alles voor!

Ons enorme netwerk van de beste online marketeers is gecombineerd om onze klanten in de breedte en de diepte te kunnen helpen. Wij hebben met recht een online mediabureau nieuwe stijl in de markt gezet. Onze klanten bevestigen dit ook graag en waarderen het resultaat en het overzicht van één aanspreekpunt.

Portfolio

Webdevelopment

Wil jij graag zien welke websites ik samen met mijn collega's voor klanten heb gemaakt? Op www.2xceed.nl/website-portfolio vind je een overzicht van de websites die wij voor onze klanten hebben gebouwd en geoptimaliseerd. Aangezien wij bij het ontwikkelen van websites niet alleen de zorg voor het nieuwe website-design verzorgen, maar ook zaken zoals bedrijfsfotografie, animatie en video, content en optimalisatie, zijn de door ons ontwikkelde websites SEO-proof. Omdat ons website portfolio snel groeit laten we je graag persoonlijk zien wat wij nog meer hebben gemaakt. Uiteraard in samenwerking met onze klanten! Website bouwen of een facelift? Heb je een duidelijk beeld hoe je jouw nieuwe website zou willen vormgeven? En ben je op zoek naar een goed advies of een creatieve geest? Mail me.

Referenties

Datum:
10-05-2017
Van:
Anita de Wildt
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We hebben contact gehad met Niels. Hij is eerlijk en heeft snel en duidelijk gecommuniceerd. Een hele prettige samenwerking ondanks dat de opdracht niet uitgevoerd is. Na goed overlegd hebben we de opdracht gestopt omdat mijn photoshop wens simpelweg niet haalbaar was (ook niet door een ander). Fijn dat dit duidelijk gecommuniceerd is.

Uitgevoerde opdrachten

Met Spoed een Photoshopper Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een photoshopper om het bewerken van 5 foto's voor een fotopresentatie van een huis op Funda.    Op de 5 foto's is er hout te zien dat wit gemaakt moet worden, zodat het een aantrekkelijker beeld geeft. De foto's toesturen via de mail is mogelijk. Deze opdracht moet met spoed…
Naarden 10-05-2017

Vraag Martine direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden