Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Martijn

Martijn Los
Over Martijn

Mijn naam is Martijn Los, eigenaar van Ga Los, een no-nonsense reclamebureau uit Rossum bij Zaltbommel. Met een persoonlijke touch streven we samen met jou naar het maximale. Of het nu om een logo, visitekaartje, flyer, folder, videoproductie, fotoshoot of een complete website/webshop gaat… Jouw behoefte staat voorop. Ook voor advies en het inrichten van social media en nieuwsbrieven kan je bij Ga Los terecht. En dat tegen eerlijke prijzen!

Ga Los biedt hulp aan diverse lokale en landelijk opererende partners. De samenwerkingen worden als prettig ervaren door de persoonlijke benadering en creatieve en professionele oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Ga Los is flexibel en snel, waarbij kwaliteit niet uit het oog verloren wordt. Ook als er gaandeweg aanvullende ideeën opborrelen pakt Ga Los het op en regelt het!

Inmiddels is Ga Los een allround bureau met veel meer dan alleen reclame. Er is een groot netwerk opgebouwd, evenementen en feesten worden georganiseerd en...

 

Portfolio

Cultuurfestival Bommelerwaard - Diverse uitingen
Loading.

NCRV Reizen - Huisstijl, brochures en online uitin
Loading.

Jan & Jantje Kinderkleding - Webshop
Loading.

Ricky Risolles en Tante Lien - Management
Loading.

Impact Verandermanagement - Website
Loading.

Status Quo Foverer - Design en Promotie
Loading.

 

Vraag Martijn direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Ga Los
0640726111
KvK-nummer: 69803064
Nieuwe Kruisstraat 10
5328 AE Rossum GLD