Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Mark

Mark Wiggelaar

Wordpress, Woocommerce, Huisstijl- en Logo Ontwerp

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 10-10-2017
|
Uurtarief: € 42
|
Profiel bekeken: 191 keer
|
KvK-nummer: 56649029 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Montermedia

Profiel

MonterMedia bestaat uit een team jonge creative duizendpoten, wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van Wordpress. Je zou ons echte Wordpress Experts kunnen noemen. Wij ontwerpen en bouwen WordPress websites & webshops voor ZZPers en MKB.

Service vinden wij belangrijk en wij delen graag onze kennis. Dit doen we in de vorm van een telefoongesprek, Whatsapp chatgesprek of face-to-face.

Wij maken gebruik maken van de technieken en middelen die reeds beschikbaar zijn waardoor we de ontwikkelkosten vaak laag kunnen houden. Maar wij leveren ook indien nodig maatwerk. Van simpel tot complex!

Waarom WordPress? Wordpress is flexibel en zeer gebruiksvriendelijk, voor zowel eindgebruiker als ontwikkelaar. Het is makkelijk en snel op te zetten, en eenvoudig uit te breiden. Er zijn over de hele wereld miljoenen gebruikers.

Portfolio

deaankoophulp.jpeg

Deaankoophulp.nl

Heeft u uw droomwoning gevonden? Pas op liefde maakt vaak blind en dan betaalt u al snel teveel. Wij adviseren en begeleiden u graag bij de aankoop van uw woning. Nog geen droomwoning gevonden? Dan zoeken we graag met u mee. Door ons uitwisselingssysteem zijn wij altijd op de hoogte van nieuw aanbod, nog voordat het op Funda.nl verschijnt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij er snel voor u bij kunnen zijn, wanneer nodig.
zeghetmeteenkaartje.jpeg

Zeghetmeteenkaartje.nl

Wat is er nou leuker dan een fysiek kaartje? Verras een vriend, vriendin, collega of familielid met een origineel kaartje van Zeghetmeteenkaartje.nl.
bestescapepurmerend.jpeg

Bestescapepurmerend.nl

Een bezoek aan de Escape room van Best Escape Purmerend vergeet je nooit meer. Speel samen met familie, vrienden of collega’s. 60 minuten plezier gegarandeerd.
rijwielenwinkel.nl.jpeg

Rijwielenwinkel.nl

Jouw nieuwe fiets koop je online! Op Rijwielenwinkel.nl zoek je eenvoudig en snel jouw nieuwe fiets uit. De fietsen worden doorgaans binnen 48 uur compleet gemonteerd afgeleverd.

Vraag Mark direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden