Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marja

Marja BastiaanseOver Marja

LucKi’m design is ontstaan uit de liefde en passie voor vormgeving en design. Met de nodige dosis creativiteit en perfectionisme stort ik me op iedere opdracht. Als klant sta je daarbij centraal, het gaat tenslotte om de uitstraling van jouw bedrijf en je hebt vaak maar één kans op een eerste indruk.

De juiste uitstraling kan jou helpen bij (potentiële) klanten. Ik geloof in een totaal concept waarbij alle elementen even belangrijk zijn! Als de uitstraling op je website, Social media, een visitekaartje en bijvoorbeeld een flyer of advertentie gelijk zijn straal je professionaliteit, eenheid en rust uit en wordt de informatie beter ontvangen en onthouden. Zo vergroot je de online en offline zichtbaarheid, naamsbekendheid en creëer je herkenning, drie belangrijke onderdelen naar succes.

Jouw bedrijf, dat ben jij! Met eenheid, zichtbaarheid, herkenning en naamsbekendheid. Dus geef je bedrijf de uitstraling die het verdient en laat zien...

 

Portfolio

Flyers, posters en meer
Loading.

Logo, beeldmerk en favicon
Loading.

Visitekaartjes en huisstijl
Loading.

Webdesign
Loading.

Online marketing | Social Media
Loading.

Relatiegeschenken | gepersonaliseerde producten
Loading.

 

Vraag Marja direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
LucKi'm Design
0624590916
KvK-nummer: 63440628
Zandberg 19
2716 NM Zoetermeer