Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marijn

MarijnOver Marijn

Na een aantal jaar als tekenaar en modelleur in dienst te hebben gewerkt, ben ik sinds april 2019 als freelancer bezig. Hierbij werk ik onder de bedrijfsnaam Bureau Lindgreen. Bureau Lindgreen biedt diensten die het architectonisch proces ondersteunen. Hiertoe behoren, onder andere, het maken van werktekeningen en driedimensionale modellen, het uitwerken van pointcloud-inmetingen tot BIM-modellen en het maken van representatieve illustraties en sfeerbeelden. Hierbij werk ik met uiteenlopende software – met als specialisatie Revit, AutoCAD, en de Adobe Creative Suite. Ik heb zowel een bouwkundige als artistieke achtergrond. Hierdoor werk ik nauwkeurig, maar denk ik ook graag creatief mee.
Denkt u, als bedrijf of particulier, dat ik u van dienst zou kunnen zijn of heeft u vragen, schroom dan niet om te mailen of bellen. Ik leg met plezier uit wat ik voor u kan betekenen.

Marijn

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Voorbeeld plattegrond
(Lees verder)
Loading.

Voorbeeld impressie
(Lees verder)
Loading.

Voorbeeld impressie
(Lees verder)
Loading.

Voorbeeld uitwerking pointcloud
(Lees verder)
Loading.

Voorbeeld uitgewerkt 3D-model
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marijn direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: