Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marianne

Marianne de VreugdOver Marianne

Ik ben Marianne de Vreugd, vertaler Engels en ik ben gevestigd in Den Haag. Heeft u een vertaling nodig, van Engels naar Nederlands of van Nederlands naar Engels, dan kunt u bij mij terecht. Ik vertaal algemene zakelijke teksten zoals artikelen, verslagen, brochures, software, webteksten, en boeken. Naast vertalen kan ik ook al uw teksten redigeren, zowel Nederlandse als Engelse teksten. Trefwoorden die op mij van toepassing zijn: accuraat, professioneel en betrouwbaar.

Ik heb altijd al een passie gehad voor de Engelse taal. Logischerwijze ben ik dan ook Engels gaan studeren. Zodoende heb ik vier jaar Engels gestudeerd aan de Universiteit Leiden en daar ook het keuzevak vertalen gevolgd. Ik realiseerde me al snel dat ik m'n roeping gevonden had en ben uiteindelijk een opleiding tot vertaler gaan volgen aan de Hogeschool West-Nederland. Al tijdens deze studie nam ik me voor daarna freelancer te worden in plaats van...

 

Portfolio

Asics website
Loading.

Lino B.V. website
Loading.

Dyflexis
Loading.

RedBeanPHP
Loading.

Myseries.tv
Loading.

 

Vraag Marianne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: