Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marco

Marco Rutgers

Wordpress Expert, Webdesign, WP Onderhoud | No cure, No pay.

|
Locatie: Varsseveld
|
Actief sinds: 15-01-2018
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 358 keer
|
KvK-nummer: 71590110 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Rutgers Webontwikkeling

Adresgegevens

Koningin Julianalaan 14
7051 AL Varsseveld

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Foutmeldingen op uw WordPress website; Stijl problemen ontstaan; Contact formulieren werken niet meer? Laat het me weten, ik los fouten snel op en werk ook op basis van ‘no cure, no pay’.

Ik run een digitaal web bureau dat zich concentreert op de ontwikkeling- en het onderhoud van websites. In deeltijd maak ik onderdeel uit van internationale teams, voor uiteenlopende opdrachten.

Mijn doel/ervaring is om websites te ontwerpen met veiligheid in het achterhoofd die eenvoudig te onderhouden zijn en waar geen problemen mee optreden. En als er problemen optreden, het mijn verantwoordelijkheid is die direct op te lossen.

Bekwaamheden:

* Webdesign (Responsive, HTML5, SSL certificatie, SEO).
* Webhosting (Linux, 3 servers verspreid over 3 locaties in USA. Ervaring met linux hosting sinds 1997).
* Website aanpassing (Intensive ervaring met Wordpress en Joomla sinds 2009).
* Maandelijks onderhouds abonnement voor websites (wordpress core / plugin updates, exploit free). Uw website wordt dagelijks geanalyseerd.
* Domein registratie en/of management.
* Website en Email Blacklist Herstel Dienst, Malware/Exploit Verwijdering Dienst.
* Ervaring met opzet/versturen van Mailchimp (nieuwsbrieven), EcWid (e-commerce), Sociale media web-integratie, maken van instructie video’s voor website aanpassingen, etc.
* 10 jaar ervaring in website ontwikkeling op afstand (Email/Skype/WhatsApp) en algemene hulp-op-afstand (remote desktop support).
* 16 jaar verbleven in een omgeving waar voornamelijk Spaans en Engels werd gesproken. Mijn Engels is zeer goed, zowel in woord als geschrift.

De eigenaren van bedrijven of organisaties die hieronder zijn afgebeeld in mijn Portfolio zijn allen bereid een referentie af te geven in woord of geschrift.

--

Dank voor uw belangstelling,
vriendelijke groeten,

Marco Rutgers

v. Mei-2018

p.s.

Na een ICT opleiding te hebben gevolgd in ’87 (systeem beheerder, ICI Arnhem) ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de automatisering (ziekenhuis). Daarna heb ik 5 jaar een BBS gehad die ruim in mijn onderhoud kon voorzien. In 1997 ben ik via huisgenoten in aanraking gekomen met html/css en hebben we samen voor enkele jaren een webshop gerund. In 2001 ben ik verhuisd naar Guatemala waar ik tot Mei 2018 heb gewoond. Ik had daar mijn eigen bedrijf en werkte voornamelijk via internet (Skype/WhatsApp/Email) en als hobby ondersteunde ik lokale organisaties. Ik ben nu in Nederland nog steeds werkzaam in web-design, web-onderhoud en hosting, zowel lokaal als internationaal.

Portfolio

portable-resp.jpg

Space Heaters, Canada

Canadese klant. Orginale website is uit 2012, samen opgezet in Joomla. In November 2017 hebben we het omgezet naar WordPress. -Klant wilde SEO gericht op Canada. Alle beschikbare informatie beschikbaar op product pagina’s om onnodige vragen te voorkomen. -Website moest Responsive worden, en gebruik maken van SSL. -Het offerte-opvraag systeem moest ook worden aangepast. -Engels- en Frans talig, d.m.v. Polylang plugin; gratis versie. -Klant maakt gebruik van maandelijks onderhoud (core updates en bescherming). Volgende stap is goolge Adwords
responsive-sanbuenaventura.jpg

San Buenaventura

Guatemala Familie Hotel. Website samen vernieuwd in 2011, van Html naar Joomla. In December 2017 hebben we het voorlopig omgezet naar Html via MobiRise (wens eigenaar). -Website moest per direct Responsive worden, en gebruik maken van SSL. -Moderner ontwerp met nieuw aangeleverde foto’s en video’s. -Work in progress: Een boeking systeem is in ontwikkeling.
rutgers.jpg

Persoonlijke website

Opgezet in 4 dagen in Jan. 2018 om mijn profiel op het web weer te geven. - Werk in uitvoering.
whynotguatemala.jpg

Travel website

Eigenaar biedt op kleine schaal speciale tours aan met focus op lokale non-profit organisaties. Het doel is dat een deel van de touristen voor langere termijn betrokken blijft bij een van de non-profits. -Logo, font-types en platte tekst aangeleverd gekregen. 90% van de foto’s heb ik via via zelf kunnen regelen (contact opgenomen met de eigenaren op flickr.com). -Wens was een overzichtelijke website met zwarte achtergrond, foto slider, makkelijk te lezen tour-informatie en een uitgebreid contact/reserverings formulier.
jose.jpg

Exploit - Hoofdkraan klus

Website was besmet met verschillende exploits. Admin account was overgenomen, alle bestanden op file permissie 755; al met al serieuze problemen. * correct opgelost.

Referenties

Datum:
01-02-2018
Van:
gijs Matser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer snelle en accurate oplossing door Marco! Hij had het binnen 24 uur geregeld. Levert ook goede documentatie wat hij gedaan heeft en houd je goed op de hoogte over de voortgang en levert goede nazorg. Ik zou Marco aan iedereen aanraden. Accurate harde werker. Erg vriendelijk

Uitgevoerde opdrachten

Website Onbedoeld Gebruikt als Spam Generator
Beste freelancers,    Website wordt gebruikt als spam generator en gaat automatisch door naar advertenties. Alle bestanden al eens verwijderd maar zit schijnbaar dieper in de website. Lijkt soms op PC wel goed te gaan maar op telefoon sowieso niet.    Wie zou dit kunnen oplossen? Uiteraard kan ik de link naar mijn website doorsturen.
Utrecht 1 feb

Vraag Marco direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden