Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marcel

Marcel Vermeer

|
Locatie: Spijkenisse
|
Actief sinds: 14-08-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 165 keer
|
KvK-nummer: 62379313 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Globos

Adresgegevens

Repelvoorde 14
3204EE Spijkenisse

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Gewoon een (PHP)programmeur / webdesigner nodig die op korte termijn een nieuwe website of stukje software maakt of een tool bouwt voor een bestaande website en die ook nog eens niet duur is? Dan ben je bij mij op het goede adres.

*Responsive
Ik zorg dat je website er altijd goed uit ziet, ongeacht op welk apparaat (PC, laptop, tablet, mobiele telefoon) de website getoond wordt.

*Zoekmachine Optimalisatie SEO
Ik schrijf zoekmachine vriendelijke code en structureer alle websites met trefwoorden en metadata op de juiste plaatsen om je website makkelijk vindbaar te maken voor Google.

*Simpele Duidelijke Code
Ik maak geen gebruik van zogenaamde Content Management Systemen als Drupal, Magento, Joomla, Wordpress of andere opensource software zodat er geen onnodige modules worden geladen die het laden van een webapplicatie alleen maar vertragen. Daarbij weet ik graag zelf hoe alle functies in elkaar zitten. Eigen duidelijke, leesbare code schrijven is leuker, uitdagender en fouten in de code zijn sneller te vinden en te verhelpen.

*Bijvoorbeeld
Een WordPress CMS website zonder informatie, extra plugins en thema's neemt ongeveer 26 MB in beslag en een lege installatie van Webshop CMS Magento zelfs ruim 100 MB. Ik schrijf een Blog website of een Webshop in niet meer dan 260Kb aan code. Meer dan 100 Keer zo klein dus.

*Automatiseren
Daarnaast heb ik de passie om zoveel mogelijk processen te automatiseren en probeer ik zoveel mogelijk automatiseringsoplossingen te bedenken. Dus heb je het idee dat sommige processen binnen jouw bedrijf sneller en efficiƫnter kunnen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Referenties

Datum:
01-09-2018
Van:
Rick Regteren
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Marcel heeft mijn opdracht erg goed uitgevoerd, hij heeft meer gedaan dan nodig en hield mij goed op de hoogte tijdens het proces, ook was ik erg enthousiast over het mee denken van marcel, hij heeft goede tips gegeven over hoe ik het product nog aantrekkelijker kon maken voor de commerciƫle markt en heeft dit vervolgens uitgevoerd. Al met al tevreden!

Uitgevoerde opdrachten

Website met Tool Bouwen (Voetbal Voorspellingen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een programmeur die een website/tool kan bouwen o.b.v. een systeem wat ik heb ontwikkeld m.b.t. voetbal voorspellingen.    Ik heb zelf een redelijk groot kanaal waarin mensen voetbal tips geef om geld op in te zetten, dagelijks zoek ik alles uit:  - Speelt team A thuis of uit …
Meppel 1 sep

Vraag Marcel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden