Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Maikel

Maikel
Over Maikel

Mijn naam is Maikel en ontwikkel al ruim 8  jaar websites en webapplicaties speciaal voor kleine en middelgrote organisaties. Mijn diensten houden niet op bij het programmeren van een website. Ik regel op uw verzoek ook graag de vormgeving van uw huisstijl en de hosting van uw website.

Het is natuurlijk prettig als u uw eigen website kunt beheren. Hiervoor is ruimschoots ervaring met verschillende Content Management Systems (CMS), bijvoorbeeld Wordpress, Drupal, Joomla, maar ook voor ecommerce toepassingen, zoals Opencart, Magento, Woocommerce, Prestashop, Oscommerce. Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen van de zogenoemde ‘achterkant van de website’. Van eenvoudige HTML tot complexe database gestuurde functionaliteit: bij mij bent u aan het goede adres.

Om een volledig pakket aan te kunnen bieden werk ik nauw samen met ervaren en professionele partners op het gebied van vormgeving, huisstijl, webdesign, communicatie, tekstschrijven en hosting. Waar u natuurlijk...

 

Portfolio

Web portfolio
(Lees verder)
Loading.

App portfolio
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Maikel direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Maikel, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Stuur een bericht