Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Maikel

Maikel

Fullservice Internetbureau

Locatie: Uithoorn
|
Actief sinds: 18-02-2015
|
Uurtarief: € 70
|
Profiel bekeken: 1551 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Anahi Erik Marco Justin Suzanne Bjorg Merijn Wiebrand Raymond Barry Marco Ismaël Marchel Lonneke Michel

Profiel

Mijn naam is Maikel en ontwikkel al ruim 8  jaar websites en webapplicaties speciaal voor kleine en middelgrote organisaties. Mijn diensten houden niet op bij het programmeren van een website. Ik regel op uw verzoek ook graag de vormgeving van uw huisstijl en de hosting van uw website.

Het is natuurlijk prettig als u uw eigen website kunt beheren. Hiervoor is ruimschoots ervaring met verschillende Content Management Systems (CMS), bijvoorbeeld Wordpress, Drupal, Joomla, maar ook voor ecommerce toepassingen, zoals Opencart, Magento, Woocommerce, Prestashop, Oscommerce. Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen van de zogenoemde ‘achterkant van de website’. Van eenvoudige HTML tot complexe database gestuurde functionaliteit: bij mij bent u aan het goede adres.

Om een volledig pakket aan te kunnen bieden werk ik nauw samen met ervaren en professionele partners op het gebied van vormgeving, huisstijl, webdesign, communicatie, tekstschrijven en hosting. Waar u natuurlijk de voordelen van plukt. Uiteraard kunt u ook voor deeloplossingen bij mij terecht.

Portfolio

Web portfolio

Een greep uit de web projecten

App portfolio

Een greep uit de app projecten

Uitgevoerde opdrachten

Foto's op ASP.net /Bootstrap Website Plaatsen
Beste freelancers,    Voor onze website geschreven in ASP.NET en Bootstrap zoek ik een methode om foto's over de volle breedte van het scherm te tonen. De hoogte van de foto div is 550 pixels. De foto staan opgeslagen in Azure CDN.    Belangrijk is dat een foto verticaal gecentreerd wordt, en dat afhankelijk van het device het…
Oegstgeest 25-04-2017
Koppeling tussen Groothandel en PrestaShop
Beste programmeurs,    Ik ben op zoek naar een freelancer die de koppeling tussen mijn groothandel en PrestaShop kan realiseren. De software is er vanaf de groothandel. Hij moet dus in mijn webshop gezet worden. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden en voor meer info zie ik uw reactie tegemoet.    Heeft u interesse,…
Dordrecht 06-03-2015

Vraag Maikel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden