Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Maik

Maik Suter

Emailmarketing, Sales Funnel, & Facebook Ads Specialist

Locatie: Amersfoort
|
Actief sinds: 14-12-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 354 keer
|
KvK-nummer: 61232602 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tastebudz

Profiel

Hoi, ik ben Maik!

Een energieke gast die het volle potentieel uit het leven probeert te halen. Ik ben 7 jaar actief als internetondernemer en heb in die tijd ontzettend veel tijd en geld geïnvesteerd in kennis en praktijkervaring. Dat heeft me gebracht waar ik nu ben, namelijk on the edge of my seat and on fire!

Samen met mijn vriendin runnen we onze business Tastebudz en zijn onze lopende projecten Koffierevolutie.nl en Veganrevolutie.nl waarbij Vegan meer mijn kindje is en Koffie meer die van Jessica (mijn vriendin).

Het jaar 2018 staat volop in het teken van productontwikkeling. Voor vegan heb ik een paar weken geleden een fysiek boek gepubliceerd dat ik nu met behulp van mijn online marketing kennis de veganspace in ga slingeren. Jessica heeft in de zomer een digitaal Barista handboek gelanceerd en ook dit boek gaan we fysiek laten drukken.

Omdat we nog niet helemaal rond kunnen komen van onze online activiteiten werken we er allebei nog naast als freelancer (als barista's en baristatrainers), maar eigenlijk krab ik me achter de oren dat ik niet eerder mijn online marketingkennis ben gaan delen met mensen en bedrijven die daar naar op zoek zijn.

Vandaar dat ik me op Hoofdkraan heb ingeschreven om zo mijn kennis, enthousiasme en creativiteit te delen met anderen tot het moment dat Jessica en ik helemaal zelf kunnen rondkomen van onze eigen business.

Mijn kernwaarden zijn:

- onafhankelijkheid
- vrijheid
- eerlijkheid
- optimisme
- bevlogenheid
- enthousiasme

Ben jij op zoek naar iemand die buiten de lijntjes durft te stappen, die enorm veel kennis en praktijkervaring heeft op het gebied van online marketing, Facebook ads, funnel inrichting -en optimalisatie, emailmarketing, Wordpress, het schrijven van teksten en die op een super informele manier met jou aan je projecten wilt knallen?

Dan ben ik je man! Ik hoor graag waarmee ik je kan helpen in je business.

Portfolio

Website: Veganrevolutie

Zie hier mijn website veganrevolutie.nl. Alles dat je ziet op de website heb ik zelf gemaakt en geschreven. Schrijf je ook in op mijn funnel om te zien hoe ik mijn emailmarketing heb ingericht.

Website: Koffierevolutie

Zie hier de website koffierevolutie.nl. Alles dat je ziet op de website heb ik zelf gemaakt. Jessica heeft de teksten geschreven. Schrijf je ook in op de verschillende funnels om te zien hoe ik mijn emailmarketing heb ingericht.

Uitgevoerde opdrachten

Facebook Business Marketing (op Maandelijkse Basis)
Beste freelancers,    Ik ben een website designer maar vanwege tijdsgebrek ben ik op zoek naar iemand die kan helpen met Facebook-promoties.    Op dit moment niet zozeer de betaalde advertenties, maar gewoon om regelmatig updates op mijn Facebook-pagina te plaatsen, gewoon om de interesse te behouden en voor promoties. …
Dordrecht 13 feb
Expert Facebook Adverteren Gezocht (Spoed)
Beste freelancers,    Voor een event in januari a.s. zijn wij met spoed op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Adverteren. We zijn op zoek naar een extra paar ogen en iemand die ons kan voorzien van goede adviezen / een sparringspartner.    De uitvoering  Wij willen graag 2x per week max. 30 minuten samen de resultaten…
Amsterdam 4 jan

Vraag Maik direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden