Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Maddie

Maddie Houtstra

Full service internet- en reclamebureau

Locatie: Tilburg
|
Actief sinds: 02-07-2018
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 198 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Solid Results BV

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Solid Results BV. Een full-service on- en offline reclamebureau. Klein met korte lijnen. Snel en dienstbaar. Uniek door het brede scala aan disciplines wat wij bieden. We houden ons bezig met Multimedia Design; een verzamelnaam voor vele disciplines. Zowel voor online projecten als voor offline producties. Zo houden wij producties betaalbaar voor onze klanten.

Ons team bestaat uit vakmensen die elkaar versterken en aanvullen. Kennisoverdracht zien wij als de belangrijkste kern van onze taken in een wereld waar zoveel aan verandering onderhevig is. Maar ook onze klanten zijn voor ons samenwerkingspartners waar we graag intensief mee samenwerken om te leren van elkaars kennis, ambities en werkwijzen.

Uitgevoerde opdrachten

Compleet Advertising Platform Ontwikkelen
Beste freelancers,    Wij willen graag een platform bouwen waar bedrijven hun advertenties kunnen plaatsen. Wij zullen meer over onze content in een vrijblijvende, oriënterende en persoonlijke gesprek willen toelichten.    Vereisten zijn: Verschillende subgroepen 5000+ advertenties kunnen aanbieden Automatische incasso dmv…
Zevenhuizen 10 okt

Vraag Maddie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden