Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Maddie

Maddie Houtstra
Over Maddie

Waarom zou je voor ons kiezen? Ik zeg met opzet 'ons' omdat wij, Solid Results, een klein (full service) bureau vormen in Den Bosch met twee man in vaste dienst (waaronder ikzelf) en altijd twee tot drie stagiairs. Die constructie maakt het mogelijk om ‘ook' prijstechnisch een interessante partij te zijn. Zelf ben ik de eigenaar, artdirector en verantwoordelijk voor concept, ontwerp en tekst. een ander voordeel van ons team is dat we veel disciplines beheersen. Zowel off- als online.

Mijn collega Bob (vaste dienst) is een senior webdeveloper en tevens zeer bedreven in CSS (grafisch ontwerp van de site en eventuele wijzigingen in de lay-out). Projecten van ons kun je ook bekijken bij portfolio op de website van solidresults.nl.

Zoals je zult zien aan hetgeen wat we ontwikkeld hebben, besteden we veel aandacht aan de look&feel; van een website of een offline product, we...

 

Portfolio

Website: merkmeubelstoffen.nl
(Lees verder)
Loading.

Website: Vitalis
(Lees verder)
Loading.

Website: Tri-Fact
(Lees verder)
Loading.

Website: Over Streamer
(Lees verder)
Loading.

Grafisch: Horizon bladerboekje
(Lees verder)
Loading.

Grafisch: Logo's
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Maddie direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Solid Results BV
073 2021079