Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Appel Ontwerp(t)

Profiel

Een bruisende creatieveling met onstuitbare energie als het om vormgeven gaat! Net zo belangrijk… een informatieve en heldere begeleiding bij het neerzetten van jouw imago, waarbij jouw bedrijf en producten de vormgeving krijgt die het verdient. Als klant, vertel je mij jouw wensen en daarna kun je met een gerust hart de vormgeving en branding overlaten in vaardige handen. Of het nu gaat om print of online wensen. Ik maak een plan en in overleg met jou komen we tot het mooiste resultaat!

Referenties

Datum:
11-01-2018
Van:
cindy hoogstraten
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Heel blij met Lyan! Nadat 4 andere personen hadden aangegeven de foto maar beter nogmaals te laten maken nog 1 poging bij Lyan geprobeerd en die gaf aan dat dit geen probleem zou zijn. Heeft zich goed aan de afgesproken deadline gehouden en het resultaat is super! Heel erg blij mee!
Datum:
03-07-2017
Van:
Wendy Wagemans
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lyan werkte snel en zorgvuldig. Ze is creatief en gaf duidelijke uitleg bij de keuzes die ze maakte. Kortom: fijn om met haar samen te werken! Ik kan geen enkel minpunt bedenken.

Uitgevoerde opdrachten

Photoshopper voor Trouwkaart Gezocht
Beste freelancers,    Voor onze trouwkaart hebben wij een foto gemaakt, alleen wilde onze kinderen op dat moment niet meer meewerken... De foto is van de grond waar met stoepkrijt op is getekend.    We zouden het heel leuk vinden als onze jongens in de foto geshopt kunnen worden. Ook zijn er kleine schoonheidsfoutjes die we willen…
Amersfoort 10 jan
Logo Ontwerpen voor Schrijver
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een zzp'er die een logo wil ontwerpen voor mijn freelance-bedrijfje.  Mijn bedrijfje houd zich bezig met schrijven.    De deadline is om nog vóór de kerst een grote eerste stap op te leveren.  Wie kan mij helpen?
16-12-2017
Eenvoudige Website voor Taxibedrijf
Beste freelancers,    Ik ben een beginnend taxibedrijf die nog een eenvoudige website nodig heeft.    Ik heb een beperkt budget maar heb geen grote wensen.  Wie kan er voor een mooie website zorgen?
Leiden 14-04-2017

Vraag Lyan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden