Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lois

Lois Bertens
Over Lois

Hallo!

Mijn naam is Lois en ik ben 31 jaar. Ik heb 8 jaar ervaring als Inkoper voor verschillende bedrijven. Ik ben daar sinds juli 2022 mee gestopt en toen mijn eigen bedrijf gestart als Voedingscoach en Personal Trainer. Ik weet hoe het reilt en zeilt binnen een groot bedrijf, maar ik weet ook wat er bij een eigen bedrijf komt kijken (veel dus!). Naast mijn eigen bedrijf ben ik actief als freelancer en verricht ik met mijn ervaring en kennis uiteenlopende taken/opdrachten voor verschillende bedrijven. 

Ik ben een freelancer die jouw bedrijf graag wil helpen met hoogwaardige en professionele diensten. Het mooie aan freelancen is dat ik heel flexibel kan werken, dus als jij me nodig hebt sta ik voor je klaar.

Ik heb veel ervaring met Office, Adobe en Canva. Als je hulp nodig hebt met administratie, marketing, tekstschrijven of kleine design opdrachten, dan ben je...

 

Portfolio

Instagram carousel post
Loading.

Nieuwsbrief cosmetica merk
Loading.

 

Vraag Lois direct om offerte


Stuur een bericht