Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Livia

Livia
Over Livia

Als freelancer heb ik de vrijheid om te schakelen tussen vrije kunstprojecten en werken in opdracht. Mijn grote interesse in de natuur maakte dat ik ooit aan een studie geneeskunde begon, de interesse is er nog steeds, maar de drang om te maken was groter. Na een opleiding aan de Design Academie vond ik de perfecte middenweg, namelijk als zelfstandig illustrator. Op deze manier kan ik het onderzoekende van de wetenschap, mijn kennis van materiaal en technieken en mijn fantasie samenbrengen.

Mijn werk begint altijd met een potlood en papier, dit is voor mij de beste manier om ideeën vorm te geven en een opstapje te maken voor de volgende stap. Die volgende stap kan er op veel manieren uitzien, ik werk graag met analoge druktechnieken zoals linosnede of zeefdruk, maar ook werk ik digitaal. De combinatie en wisselwerking tussen digitaal en analoog vind ik heel tof, als een aanvulling op...

Uitstekend
1 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

La Plange
(Lees verder)
Loading.

Beer & Food
(Lees verder)
Loading.

Zeemans liederen
(Lees verder)
Loading.

Arctic animals
(Lees verder)
Loading.

Supergroenten
(Lees verder)
Loading.

THE ZOO
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Livia direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: