Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Linlin

Linlin van Lonkhuyzen

Linlin van Lonkhuyzen

Locatie: AMSTERDAM
|
Actief sinds: 28-04-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 435 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

take5media.nl

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben een enthousiaste en ervaren producente, regiseusse en filmmaker en werk aan crossmediale producties. Met een passie voor beeld en tekst weet hoe ik een doelgroep moet benaderen. Ik ben een harde resultaatgerichte werker en kan zorg dat er een klik ontstaat met de te interviewen personen.

Take5media mijn bedrijf, produceerde de afgelopen jaren webfilm, e-learnings en registraties voor diverse organisaties. Enkele van onze klanten zijn, De Brandwonden Stichting, Veiligheidsregio Haaglanden, Arkin, PincRoccade, Ymere, de Key & Greenkids.

Portfolio

Webfilm, instructiefilms, registraties en instruct

Take5media produceert webfilm, e-learnings en registraties voor diverse organisaties. Enkele van onze klanten zijn, De Brandwonden Stichting, Veiligheidsregio Haaglanden, Samen Sterk tegen Stigma Arkin, PincRoccade, Ymere, de Key & Greenkids. TV Producties; Gezondheidsplein, Huisartsen Post, Trauma Centrum, Lieve Martine & Koffietijd!

Vraag Linlin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden