Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Linda

Linda

Online Marketing, SEO & Wordpress specialist

Locatie: Hengelo
|
Actief sinds: 24-01-2017
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 226 keer
|
KvK-nummer: 65036409 informatie
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Succes boeken op het internet is een enorme uitdaging. Ik heb zelf jarenlange ervaring in het opzetten, beheren en in de markt zetten van diverse website. Zo heb ik onder andere de online marketing gedaan voor cruiseclub.nl, reasreizen.nl, dutchfixer.com, onlinevakantiegids.nl, cruisecrocodile.com en tot5procentkorting.nl. Ik heb geruime ervaring met het beheren van social media kanalen, het schrijven van nieuwsbrieven, verkrijgen van backlinks en het creëren van organisch verkeer.

Je vindbaarheid vergroten op het internet is een kostbare opgave. Ik ben ervan overtuigd dat het creëren van gratis en duurzaam verkeer, bijvoorbeeld door middel van zoekmachines en social media, alleen met hard werken en passie gerealiseerd kan worden. Graag denk ik met jou mee hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken!

SPECIALISATIES: ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE, WORDPRESS, GOOGLE ANALYTICS, GOOGLE ADWORDS, MAILCHIMP, CONTENT MANAGEMENT & PR.

Portfolio

cruisecroc.png

Cruisecrocodile.com

Ik heb deze online reisgids ontwikkeld en uitgebouwd tot een website met tienduizenden unieke bezoekers per maand. Met vrijwel geen budget heb ik via een aantal wegen duurzaam organisch verkeer gecreëerd wat zorgt voor passief inkomen door middel van advertenties en affiliate marketing.
reas.png

Reasreizen.nl

Ik heb ervaring in het opzetten van diverse websites in de reisbranche. Tevens heb ik ook voor lange tijd de online marketing van deze websites onder mijn beheer gehad. Door deze websites heb ik veel ervaring in het beheren van social media kanalen, het schrijven van nieuwsbrieven, creëren van backlinks, vergroten van organisch verkeer in de zoekmachines en beheren van online advertenties (waaronder Google Adwords).
cruiseclub.png

Cruiseclub.nl

Ik heb in 2015/2016 gewerkt aan het online brengen van de nieuwe website van cruiseclub.nl. In de verzadigde cruise markt waar ruim 16.000 cruise vakanties aangeboden worden is de uitdaging om op te vallen tussen alle aanbieders. Met de nieuwe website van Cruise Club hebben we gekozen om gebruikersvriendelijkheid voorop te zetten om te zorgen dat gebruikers van alle leeftijden gemakkelijk hun ultieme cruise kunnen vinden en conversie van de website te vergroten.
olvg.png

Onlinevakantiegids.nl

De website van Onlinevakantiegids.nl is een online vakantie aanbieder die vakanties van o.a. TUI, Corendon, Neckermann en Arke aan aanbied. In een online wereld waar iedereen met 1 klik op de knop prijzen van honderden vakanties kan bezichtigen is de marketing sleutel tot succes. Ik heb gewerkt aan de opzet van de website en tevens de online marketing hiervan onder mijn hoede gehad.
dutchfixer.png

Dutchfixer.com

Ik heb deze website ontwikkeld in Wordpress. Tevens zorg ik dat deze website door enkele eenvoudige SEO technieken nr 1 op google blijft behouden.

Uitgevoerde opdrachten

WordPress Hulp gevraagd (Webshop)
Beste mensen,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het leren van WordPress programma.    Ik heb namelijk een webshop gebaseerd op WordPress en wil graag alles over dit programma weten. Offerte graag op uurbasis.    Voor meer info zie ik uw bericht graag tegemoet.
Amsterdam 03-06-2017

Vraag Linda direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden