Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Linda

Linda Roctus

Allround administrateur

Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel
|
Actief sinds: 18-10-2013
|
Uurtarief: € 49
|
Profiel bekeken: 1030 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

LR Administratieve Diensten

Profiel

Heeft u als ondernemer nog genoeg tijd en kennis om uw bedrijfsadministratie zelf te blijven doen? Of bent u particulier en wilt u de aangifte inkomstenbelasting uitbesteden?

Met tevreden klanten en een goede omzet kunt u alleen maar blij zijn. Het bijhouden van een degelijke administratie en het doen van correcte belastingaangiftes wordt daarmee wel steeds lastiger. De belastingdienst stelt immers eisen aan u als ondernemer en de wetgeving verandert voortdurend. Richt u zich eigenlijk liever op datgene waar u écht goed in bent? U bent niet de enige. Veel van onze klanten zijn blij dat ze verlost zijn van hun administratieve rompslomp!

Wij kennen de regels op ons duimpje

We stellen ons graag even aan u voor.
Wij zijn een kleinschalig administratiekantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf. Wij helpen ook ondernemers zoals u. Met een goede boekhouder hoeft u zich geen zorgen te maken om de complexe en steeds veranderende wet- en regelgeving. Wij weten wat de aftrekmogelijkheden voor uw bedrijf zijn en dat kan u geld opleveren!
Daarnaast staan we ook particulieren bij die hun aangifte inkomstenbelasting liever niet meer zelf doen maar dit liever overlaten aan een deskundige.

Gemakkelijke werkwijze
Wij maken het zo eenvoudig als u wenst. Bij ons heeft u verschillende opties.

•Gehele administratie uit handen geven: u levert alleen de stukken aan en wij verzorgen al uw boekingen, belastingaangiften en jaarcijfers.

•Administratie gedeeltelijk uitbesteden: u regelt zelf het inboekwerk en wij kijken uw boekhouding na, stellen de jaarrekening op en bieden hulp indien nodig.

•Aangifte inkomstenbelasting verzorgen: u levert de benodigde stukken aan en wij verzorgen uw aangifte en regelen eventueel uitstel voor het doen van aangifte.

Extra inzet in drukke perioden
Bent u ondernemer en heeft u tijdelijk extra hulp nodig op uw administratie of salarisadministratie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Onze klanten waarderen de persoonlijke samenwerking bij ons kantoor. Niemand is een nummer. Bovendien zorgt onze kleinschaligheid ervoor dat we scherpe tarieven kunnen hanteren.

Wilt u ons leren kennen?
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte. Wij staan u met enthousiasme te woord als u ons belt of een e-mail stuurt. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website.

Wij verwelkomen u graag!

Portfolio

logo_lr_ad.jpg

Vraag Linda direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden