Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Linda

Linda Goris-Bruinenberg
Over Linda

Ik help (marketing-) managers die hun team willen ontlasten en het brand-design hun klanten continue willen waarborgen. Zo ontstaat er bij alle partijen meer ruimte voor creatie, verdieping en productiviteit.

Als dtp-specialist bied ik specialistische kennis, op onder andere het gebied van automatisering zoals bijvoorbeeld het koppelen van Indesign bestanden met content, publicatie van certified PDF’s en het digitoegankelijk maken van bestanden.

Ter verdieping volg ik de opleiding trendwatcher aan de Rozenbrood Trendacademy in Amsterdam. Op die manier kan ik mijn intuïtie op het gebied van trends met behulp van diverse analyse methodes definiëren en zo bevindingen implementeren in mijn opdrachten.

Desktop publishing beschouw ik na 20 jaar ervaring als mijn ambacht. Met mijn achtergrond als art-director en grafisch vormgever maakte ik 2 jaar geleden heel bewust de stap om me volledig te richten op het 'dtp-en'. Je hebt tenslotte niets aan briljante ideeën of magische vormgeving...

 

Portfolio

Jaarverslag Helen Dowling Instituut
Loading.

 

Vraag Linda direct om offerte


Stuur een bericht