Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Lilian

Lilian

Lilian

|
Locatie: Raalte
|
Actief sinds: 19-05-2018
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 97 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Bevlogen communicatieprofessional met ruim 19 jaar ervaring in de dynamische wereld van Marketing & Communicatie binnen het bedrijfsleven en de overheid. Ik ben een creatieve allrounder met een brede belangstelling, kan snel schakelen en begeef me moeiteloos op alle niveau's. Taalkundig ben ik sterk onderlegd. Daarnaast betrouwbaar, flexibel en doel- en resultaatgericht.

Referenties

Datum:
04-08-2018
Van:
Annemarie Kelly
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Een freelancer die mijn opdracht super heeft uitgevoerd met dat extra van de puntjes op de i. Ondanks dat de tekst professioneel en taalkundig werd aangepakt en aangepast, ging mijn taalstijl niet verloren. Lilian is een goedlachse, sympathieke en vooral een geduldig mens, waarmee ik zeer prettig heb samengewerkt. Zakelijk doch niet kil en komt haar afspraken na.. Een aanrader?? Voor prima werk gegarandeerd!!

Uitgevoerde opdrachten

Tekstcorrector Gezocht voor Mijn Boek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer (tekstcorrector) voor mijn boek.  Aantal woorden van het boek zijn 84.292 en 175 bladzijden.    Ik wil graag een vast bedrag afspreken en zie de reacties dan ook graag tegemoet.
21 mei

Vraag Lilian direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden