Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Liek

Liek van den Braak

Print- én webdesign, the full package!

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 16-05-2013
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 2649 keer
|
KvK-nummer: 57301050 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Lont - grafisch werk

Adresgegevens

van der Hoopstraat 111-4
1051 VE Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Liek, een veelzijdige en betrokken grafisch ontwerpster met een brede ervaring. Deze strekt zich uit van de culturele sector tot de financiële- en verzekeringswereld. Ik kan mij dus goed inleven in veel verschillende soorten opdrachtgevers. Ik denk mee, neem zaken uit handen en zorg dat we tot een ontwerp komen wat volledig aan je wensen voldoet.

Het houdt niet op bij alleen ontwerp, ik zorg dat je goed bruikbare bestanden krijgt voor welke manier van communiceren dan ook. Daarnaast kan ik drukwerk voor je regelen en structuur aanbrengen wanneer daar behoefte aan is.

Ik werk samen met Koen, die gespecialiseerd is in het maken van websites, voornamelijk met Wordpress. Hierdoor heb jij als klant een eigen contentmanagementsysteem waarmee je zelf op een zeer eenvoudige manier je eigen website kunt aanpassen / updaten. Tot 3 maanden na oplevering van een site blijft hij kosteloos beschikbaar als vraagbaak voor eventuele vragen die je hebt over het zelf bijhouden van je site.

Praten is naar mijn idee nog steeds de beste manier van communicatie, dus ik kom graag langs om vrijblijvend jouw wensen met je door te nemen.

Referenties

Datum:
24-02-2014
Van:
W-J Hahn
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Liek is een vormgever pur sang. Ze begrijpt in een oogopslag wat er bedoeld wordt en zet zich constant maximaal in. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd project met haar doorlopen waar een waslijst aan items aan de lopende band zijn aangeleverd. Stuk voor stuk heeft ze met vakkundig en creatief inzicht oplossingen gevonden voor vraagstukken waar wij zelf al een tijd mee zaten. Altijd netjes binnen budget en goed bereikbaar. Letterlijk een frisse wind ten opzichte van voorgaande krachten. Een dikke aanrader dus!
Datum:
25-06-2013
Van:
Ton Dujardin
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Liek heeft meegedacht en kwam met heel creatieve oplossingen voor lettertype-grootte en formatvoorstellen. Gouden samenwerking. Had me geen betere opdrachtuitvoering kunnen wensen. 10+ dus!

Uitgevoerde opdrachten

SPOED DTP-er met Geordende Werkwijze Gezocht (Illustrator/In...
Beste Freelancers,    Wij zijn met spoed (lees: deze week al) op zoek naar een DTP-er die ons kan ondersteunen in het doorvoeren van onze nieuwe huisstijl in verschillende uitingen.  Wij zijn opzoek naar iemand uit Amsterdam i.v.m reistijd en snel schakelen.  Als het klikt en je werk(wijze) is strak en geordend dan zitten er meer…
Amsterdam 30-11-2013
Vormgever voor Digitaal Personeelsblad Gezocht
Beste professional,     Ik heb een digitale .pdf van een personeelsblad, waar ik coördinator van was en dat in 2001 in Quark werd opgemaakt, vervolgens gedrukt en verzonden.    Wij, de toenmalige redactie, zouden het format opnieuw willen gebruiken voor digitale doeleinden en ik wil graag dat er een InDesign (5 of 6) basisbestand…
31-05-2013

Vraag Liek direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden