Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

RedBloke Design

Adresgegevens

Oude Rijn 33a
2312 HB Leiden

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hi! Mijn naam is Lex van Berge Henegouwen. Inmiddels ben ik meerdere jaren als freelancer werkzaam en heb ik al flink wat tevreden klanten van een mooie website/applicatie of visuele identiteit voorzien.

Je bent bij mij aan het goeie adres voor een goed uitgedachte website, met een juiste vertaling van jouw wensen en de behoeften van jouw doelgroep. Ik denk met je mee als het gaat om de juiste inzet van marketinguitingen en draag zorg voor een gebruiksvriendelijke website voor zowel jou als beheerder, als ook voor de bezoeker. Of het nou gaat om e commerce websites of complexe applicaties die toe zijn aan een upgrade, ik denk graag met je mee naar de juiste digitale oplossing.

Ik werk samen met meerdere ZZP'ers, waaronder een zeer competente developer, dus de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de realisatie van jouw specifieke wens. De websites die ik oplever zijn uitvoerig getest en worden nooit zonder akkoord live gezet.

Portfolio

Design redactiebeheer & editiesysteem voor online

TYGERS vroeg me na het afronden van het logo, huisstijl en de brochure website www.tygers.nl om hulp bij het ontwerpen van een gebruikersinterface voor een redactiebeheersysteem. Dit systeem had als doel het zelfstandig kunnen beheren van edities door personeelsleden van de redactie. Voorwaarden waar de interface aan moest voldoen waren onder andere: - Een gebruiksvriendelijke interface - Edities aan kunnen maken, in te zien en aan te passen - Artikelen aan kunnen maken, redigeren, goedkeuren & plaatsen in een editie Kijk voor de volledige case hier: http://www.redblokedesign.nl/ui-design/redactiebeheer-editiesysteem-tygers-magazine/

Vraag Lex direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden