Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Leon

Leon Vrolijk
Over Leon

Jij bent op zoek naar iemand die volledige productie van video- en animatievideo's op zich kan nemen? Dan ben je bij Leon aan het juiste adres! Komt die deadline steeds dichterbij? En heb je hulp nodig op het gebied van camera (GH4), montage (AVID / Abobe Pr), of animatie (Adobe Ae / Ps / Ai)? Ook dan kan Leon jou van dienst zijn!

BIO:
Leon (1980) is een allround media professional met ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele branche. Al tijdens zijn studie Media, Informatie & Communicatie ging hij aan de slag als redacteur en regisseur voor diverse televisieprogramma’s. Na het afronden van zijn studie werkte Leon als item-regisseur, redacteur, editor en motiongraphics designer in dienst bij verschillende TV producenten en omroepen. Sinds 2016 werkt hij als freelancer. Door zijn achtergrond is Leon breed inzetbaar. Hij is een freelancer die meedenkt en eigen inbreng heeft;...

Leon Vrolijk

Expertisegebieden:

 

Vraag Leon direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Tofr
0647094029
KvK-nummer: 64299988