Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Leon

Leon Vrolijk

Video & Animatie specialist

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 17-08-2017
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 271 keer
|
KvK-nummer: 64299988 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tofr

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Jij bent op zoek naar iemand die volledige productie van video- en animatievideo's op zich kan nemen? Dan ben je bij Leon aan het juiste adres! Komt die deadline steeds dichterbij? En heb je hulp nodig op het gebied van camera (GH4), montage (AVID / Abobe Pr), of animatie (Adobe Ae / Ps / Ai)? Ook dan kan Leon jou van dienst zijn!

BIO:
Leon (1980) is een allround media professional met ruim 10 jaar ervaring in de audiovisuele branche. Al tijdens zijn studie Media, Informatie & Communicatie ging hij aan de slag als redacteur en regisseur voor diverse televisieprogramma’s. Na het afronden van zijn studie werkte Leon als item-regisseur, redacteur, editor en motiongraphics designer in dienst bij verschillende TV producenten en omroepen. Sinds 2016 werkt hij als freelancer. Door zijn achtergrond is Leon breed inzetbaar. Hij is een freelancer die meedenkt en eigen inbreng heeft; zowel op gebied van beeld, verhaal, als muziek.

Vanuit Amersfoort werkt Leon aan uw productie. Maar hij werkt net zo graag op locatie. Wilt u meer informatie, of wilt u Leon inhuren voor een klus? Neem dan gerust contact op!

Vraag Leon direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden