Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Laura Volleberg

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Freelancer graphic design, pr concepten en werkzaamheden- en media uitingen.

Ik kan u verder helpen met een goede presentatie van uw bedrijf doormiddel van Media uitingen, nieuwe concepten, een mooie sfeer in uw huisstijl en verdere reclame producten. Zoekt u een parttime designer, vormgever voor terugkomende opdrachten of zijn het kleinere/grotere opdrachten? Geen probleem!

Graag ontlast ik u van alle werkzaamheden die u heeft om de visitekaartjes, reclame producten of de folders regelmatig bij te werken, in plaats van losse adressen heeft u een communicatiepunt, een aanspreekpunt en een designer, mij!

Ontwerp van sfeer, beleving en een krachtige juiste uitstraling van uw bedrijf, evenement of organisatie.
Zoals o.a. Logo's, huisstijlen, flyers, folders en/of tekstuele aanpassingen;
tijdschriften, boeken, tekstueel schrijven van pakkende teksten;
Grafisch ontwerp en design
Concepten ontwikkelen op gebied van media en reclame
Pr gerelateerde werkzaamheden, promotiemiddelen met u bedenken en creeeren, markt gerelateerde ontwikkelingen bijhouden en suggesties verwijzen;
Offline design op het gebied van media;

Portfolio

Huisstijl-vormgeving-Freelance.jpg

Huissstijl vormgeving

Huissstijl vormgeving voor een steigerhout meubilair voor kinderkamers. Extra producten zoals brandstempel van het logo voor op het houten meubilair zoals bedden, kasten en bureau's.
huisstijl-vormgeving-Freelance2.jpg

Huissstijl vormgeving

Huisstijl vormgeving voor een landelijk met huiselijke sfeer bed & breakfast Wertemerhoeve. Veelal diverse producten binnen de huisstijl mogen ontwerpen zoals visitekaartjes, flyers, foto's voor op de website etc.
huisstijl-vormgeving-logo-sfeer.jpg

Logo ontwerp

Voor een concultancy die zijn verschillende kennissen wilde uitbeelden. Dit heb ik door middel van de blokken en kleuren aangegeven.
huisstijl-vormgeving-Logo-Verzorging.jpg

Logo ontwerp

Logo ontwerp voor Beauvital voet -en huidverzorging. Door de iconen stijl duidelijk maken welke sfeer en uitgangspunten dit verzorgingssalon heeft.
logo-voorstel_huisstijl-behance5.jpg

Huissstijl vormgeving

Huisstijl vormgeving voor Sissy herman kinder -en pubercoaching. De iconen geven de kinderen, pubers en welke orginaliteit ze gebruikt, het theekopje.(theekransjes en kookcursussen om hier kinderen onbewust mee te coachen).

Vraag Laura direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden