Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Laura Volleberg

Profiel

Freelancer graphic design, pr concepten en werkzaamheden- en media uitingen.

Portfolio

Huisstijl-vormgeving-Freelance.jpg

Huissstijl vormgeving

Huissstijl vormgeving voor een steigerhout meubilair voor kinderkamers. Extra producten zoals brandstempel van het logo voor op het houten meubilair zoals bedden, kasten en bureau's.
huisstijl-vormgeving-Freelance2.jpg

Huissstijl vormgeving

Huisstijl vormgeving voor een landelijk met huiselijke sfeer bed & breakfast Wertemerhoeve. Veelal diverse producten binnen de huisstijl mogen ontwerpen zoals visitekaartjes, flyers, foto's voor op de website etc.
huisstijl-vormgeving-logo-sfeer.jpg

Logo ontwerp

Voor een concultancy die zijn verschillende kennissen wilde uitbeelden. Dit heb ik door middel van de blokken en kleuren aangegeven.
huisstijl-vormgeving-Logo-Verzorging.jpg

Logo ontwerp

Logo ontwerp voor Beauvital voet -en huidverzorging. Door de iconen stijl duidelijk maken welke sfeer en uitgangspunten dit verzorgingssalon heeft.
huisstijl-vormgeving-visitekaartje2.jpg

Huissstijl vormgeving

Huisstijl vormgeving voor Sissy herman kinder -en pubercoaching. De iconen geven de kinderen, pubers en welke orginaliteit ze gebruikt, het theekopje.(theekransjes en kookcursussen om hier kinderen onbewust mee te coachen).

Vraag Laura direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden