Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Larissa

Larissa Vos
Over Larissa

Visualisaties op maat geven een goed beeld weer van de uiteindelijke werkelijkheid. Het 3D beeld creëert een verwachting en ideaal beeld van hoe het moet worden. Alleen een 2D beeld brengt pandeigenaren een grove schets, maar met 3D beelden en het gebruik van fotorealistische renders neem je een kijk in de toekomst. Een 3D render kan ter ondersteuning fungeren bij een bouwvergunning, het brengt het idee in detail over aan de klant, maar het gebruik van fotorealistische renders kan ook sfeer geven aan panden in aanbouw, of panden welke nog niet restyled zijn. Denk aan huizen die niet verkocht worden, door middel van 3D renders laat je de potentie van een ruimte zien. Renders ter ondersteuning van je product, bedrijf of verkoop, ik denk graag met je mee! 
Door kennis en ervaring kan ik ondersteunen tijdens jouw project. Een sfeervolle inrichting in combinatie met een praktische indeling geeft mij onderscheidend vermogen....

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Larissa direct om offerte


Stuur een bericht