Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Kim

Kim Ter Horst
Over Kim

Er was eens een kleine kunstenaar, die op de muren van haar moeders eigen naaiwinkeltje krabbelde, kleurde en haar kunstelijke expressies uitte, tot moeders gefronste wenkbrouwen aan toe... Ja, leuk vond ze het niet, maar het is achteraf het oefenen waard geweest, die de grondslag legde voor het ontwikkelen van mijn passie: beeldend creëren.

Mijn naam is Kim ter Horst. Ik ben kunstenaar en illustrator, die afgestudeerd aan Willem de Kooning academie in de richting social (cultural differances). Zo keren social topics regelmatig terug in mijn eigen werk, om mensen nader tot elkaar te brengen, nader tot zichzelf te brengen, of nader tot de natuur te komen. Drie zaken die ik in mijn eigen leven heel belangrijk vind om balans te behouden en die dus doorstromen in mijn werk, in de vorm van exposities, (kinder)boekjes, printjes, artworks, en nog veel meer andere vormen en maten. Want kunst kan...

Uitstekend
1 beoordelingen

Roosendaal

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Dankje-Laura
Loading.

Samen helpen we India
Loading.

I still got you
Loading.

Noera in de sneeuw
Loading.

Brochure
Loading.

Solaki Logo (yoga-school)
Loading.

 

Vraag Kim direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht