Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Kamran

Kamran

|
Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 06-08-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 1075 keer
|
KvK-nummer: 66055148 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Noor Video Productions

Profiel

Hi mij naam is KamRAN en ik ben een videograaf en video editor.
Ik heb ruim 15 jaar ervaring als cameraman en video editor. Ik heb 4 jaar gewerkt bij TV Rijnmond waar ik nieuws items moest monteren.

Daarnaast heb ik ruime ervaring als huwelijks videograaf voor verschillende culturen: Hindoestaans, Pakistaans, Turks, Nederlands, Afghaans, Marokkaans ....etc.

Ik heb ook ruime ervaring met het maken van bedrijfsreportages, video clips (muziek video) en promotie films.

Mijn prijzen zijn per uur en ook per project. Dus als je offerte op maat wilt hebben neem dan contact met mij op.

Het is helaas niet mogelijk om op "hoofdkraan.nl" video's te uploaden. Voor overzicht van mij werk kunt te deze link bezoeken: https://www.youtube.com/channel/UCe9_7xQhYuSwkE9sJzVY2zw

Groetjes,

Kamran

Portfolio

24th to 30th January 2016 WAPSA hosts the NAPSA co

Ik heb deze opdracht gedaan voor "National Australian Pharmacy Students' Association" uit Australië. Video beelden werden aangeleverd en mijn taak was om het zo mooie mogelijk te monteren met muziek en titels.

Bar Mitswa van Jaydon

Dit was een leuke opdracht uit Antwerpen. Ik ben drie dagen naar Antwerpen gegaan om thuisfeest en de Synagoge te filmen. Daarna begon pas het echte werk: montage. Totale ruwe materiaal was 3 1/2 uur en de uiteindelijke resultaat kunt u zien in het filmpje.

Referenties

Datum:
17-10-2017
Van:
Cor Donze
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer goede ervaring met Kamran. Rustige man, keurig gekleed voor de kerkdienst, hield zich prima aan de opdracht en onze wensen. Mooi resultaat. Langere versie en korte versie van de filmopname.
Datum:
13-10-2017
Van:
Deborah de Haas
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wat een aardige, symphatieke man! Vanaf het eerste moment waren de contacten goed. Hij wist precies wat ik wilden. Ontzettende mooie film is het uiteindelijk geworden. We hielden een festival bruiloft en hij heeft voor ons echt alles zo in elkaar gezet dat we goed kunnen nagenieten. We hadden nog geeneens gemerkt dat hij die dag aanwezig was en dat zijn dan de leukste beelden! Ik schrijf hem zeer zeker aan want dat is toch altijd spannend als je elkaar niet kent. Top gedaan Kamran!
Datum:
17-01-2017
Van:
Ronald Bakker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Fijn dat meneer Kamran de opdracht op zo'n korte termijn kon uitvoeren én kon monteren. We zijn blij met het resultaat. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf voor Huwelijk 24 Augustus in Zwolle
Beste freelancers,    Mijn vriend en ik gaan 24 augustus trouwen. We zoeken een low-budget videograaf die onze dag wil vastleggen.    Locatie: Zwolle.  Duur: 16:00-00:00 uur.    We ontvangen graag offertes van geïnteresseerde freelancers.
Zwolle 12 mrt
Video-opname van Trouwen (Soest)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de video opname van de kerkdienst van ons trouwen.    Het zal plaatsvinden op 20 september om 19 uur in Soest. Duurt ongeveer een uur.    Kunt u ons helpen? Dan horen we graag van u.
Soest 03-09-2017
Cameraman Bruiloft Leidschendam-Voorburg
Beste freelancers,    Wij gaan 8 september trouwen en zijn daarvoor op zoek naar iemand die kan filmen en er een 7 tot 10 minuten film van kan maken. De ceremonie zal in Leidschendam-Voorburg zijn en het festival feest in Bergschenhoek.    Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.
Den Haag 02-06-2017
Editor voor Sollicitatie Video's Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een vaste video editor, die korte sollicitatievideo's van maximaal 1 minuut voor mij kan monteren. Door toenemende drukte wil ik het montage werk gaan uitbesteden.    Met mijn bedrijf maak ik sollicitatie video's voor werkzoekenden, om hun kans op een baan te vergroten. Ik werk volgens een vast…
Rotterdam 13-02-2017
Filmen Kerstvoorstelling Basisschool (20-12-2017)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een video-opname kan maken van onze kerstvoorstelling (basisschool) op dinsdag 20 december 2017 van 19.00 tot 21.00 uur.    Ons budget is 200 tot 400 euro.    Bij interesse horen we graag van je.
Rotterdam 10-01-2017

Vraag Kamran direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden