Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joost

Joost van de Kerkhof

Joost van de Kerkhof

Locatie: Boxtel
|
Actief sinds: 09-01-2018
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 36 keer
|
KvK-nummer: 17129582 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Totally Graphic

Adresgegevens

Zonnegloed 2
5283 GL Boxtel

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik combineer kleur, beeld, vorm, woord en beweging. Ontwerp effectieve en aantrekkelijke communicatiemiddelen. Communicatiemiddelen die uw doelgroep bereiken en aanspreken. Die passen in hun belevingswereld.

Creatieve en grafische processen dienen te worden begeleid. Intensief en effectief. Ervaring heeft mij kennis en vaardigheden gebracht. Ik geef advies. Duik in uw wereld. En laat u kennismaken met de mijne.

Webdesign is een discipline apart. Hier gelden eigen wetten. Interactiviteit, animaties, e-commerce. Alles is digitaal mogelijk. Het aantal webdesigners en webhosters is gigantisch. Efficiency echter een must.

Ik bied u design, hosting en domeinnaamregistratie aan in een pakket.
Voordelig in uren en euro’s.

Portfolio

elinedevisser-groot.jpg

Website Eline de Visser | Goudsmid

De website van Eline de Visser was inmiddels wat verouderd en toe aan een upgrade. Deze nieuwe WordPress website met strakke portfolio functie is het resultaat! Klik onderstaande link om te zien wat voor prachtige sieraden Eline al gemaakt heeft! www.elinedevisser.nl
huisstijl-van-den-berg-groot.jpg

Huisstijl Van den Berg Stucadoorswerk

Tommy van den Berg had nog geen logo en huisstijl voor zijn stucadoorsbedrijf. Totally Graphic verzorgde de vormgeving en het drukwerk! Het logo is uiteraard zo gemaakt dat het geschikt voor alle communicatiemiddelen. Van website tot busbelettering!
boek-mijn-integratie-groot.jpg

Boek en Website 'Mijn Integratie'

Lamija Džigal-Bekteševi? is geboren in Ex-Joegoslavië nu Bosnië en Herzegovina. In 1992 kwam ze op de leeftijd van 8 ½ jaar als vluchteling naar Nederland. Inmiddels woont ze samen met haar man en drie kinderen in Son en Breugel. Een jaar geleden besloot ze alles op papier te zetten en dit boek is het resultaat. Totally Graphic heeft de vormgeving van het boek en de ontwikkeling van de website verzorgd. Lamija ik vond het een heel bijzonder project om aan te werken!
ARPO-A4-folder-Hogedrukreinigers-redesign.jpg

A4 folder ARPO HD-reinigers

De lijn HD-reinigers van ARPO heeft een update gehad en daarom moest de A4 folder aangepast worden. De restyle van de folder heeft meer functionele witruimte waardoor het geheel rustiger en duidelijker overkomt. Ook het drukwerk heeft een upgrade gekregen. De folder is gedrukt op 300 grams gesatineerd MC en met 2-zijdig glanslaminaat veredeld. Dit geeft het product een professionele uitstraling!
LogoThe-Midden-Brabant-Mini-Movie-def.jpg

Logo The Midden-Brabant MiniMovie

Bibliotheek Midden-Brabant wilde middels een jong en flitsend ‘filmlogo’ studenten van scholen aanzetten tot het maken van een 100 seconden durende video. Totally Graphic werd ingeschakeld voor de vormgeving.

Vraag Joost direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden